Fenerbahçe'de izin bitti

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de 9 Mayıs Cuma günü Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük izinin ardından başladı.

Yayınlanma: 07.05.2014 - 22:27
Abone Ol google-news

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma bölümünün ardından, 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapıp yarı sahada çift kale maç yaptıkları belirtildi.

Çift kale maçta galip gelen takımın oyuncularının galibiyet pozu verdikleri ve renkli görüntüler oluştuğu aktarıldı.

Sarı-lacivertli ekipte Salih Uçan'ın, antrenmanın ilk bölümünde takımla, daha sonra özel program dahilinde çalıştığı, Egemen Korkmaz'ın çalışmayı takımdan ayrı sürdürdüğü, tedavisi süren Hasan Ali Kaldırım'ın ise idmana katılmadığı duyuruldu.

Fenerbahçe takımı, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Öte yandan, engelliler haftası dolayısıyla, Engelliler Derneği, Tuzla-İçmeler Özel Bedensel ve Zihinsel Engelliler Özel Eğitim Okulu, Mediha-Turhan Tansel Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri ile Edremit Fenerbahçe Spor Okulu ve Midyat İlköğretim Okulu öğrencilerinin, sarı-lacivertli ekibin antrenmanı öncesi tesisleri ziyaret ettiği duyuruldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler