Yıldırım'dan radikal Galatasaray kararları

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıda gündem Galatasaray'dı. Başkan Yıldırım, Sarı-Kırmızılılar'la bütün ilişkilerini durdurma kararı alarak bir dizi radikal kararları uygulamaya karar verdi...

Yayınlanma: 08.05.2014 - 09:55
Abone Ol google-news

Galatasaray-Fenerbahçe Kadın Basketbol finalinde yaşanan 'Yumruk' olayı sonrasında iki ezeli kulübün dostluğu bitme noktasına geldi.

Şimdiye kadar iki kulüp birbirlerine internet sitelerinden iğneli açıklamalar yapıyor bir süre sonra ise olaylar tatlıya bağlanıyordu. Ancak basketbol maçında Mahmut Uslu'nun yediği yumruk aynı zamanda dostluğa da vuruldu!..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu ile bir toplantı yaptı. Toplantının ana ve tek maddesi Galatasaray Kulübü'ydü. Başkan Aziz Yıldırım, "Mahmut Uslu'yu atılan yumruk Fenerbahçe'ye atılmıştır. Artık bardak tamamen taştı. İpleri toparma zamanı geldi" diyerek radikal kararlar aldı.

İŞTE F.BAHÇE'NİN ALDIĞI RADİKAL KARARLAR!

G.Saray'a saygı duyulmayacak. Yapılan davetler geri çevrilecek. Herhangi bir yerde karşılaşılırsa selamlaşılmayacak. El sıkılmayacak. Hatta el uzatılırsa itilecek ve tavır konulacak.

G.Saray'ın yanlışları devlet ve TFF'ye yasalar çerçevesinde şikayet edilecek. Transferlerde G.Saray'ın istediği oyunculara talip olunacak ve fiyat arttırılacak. Derbilerde kapıda karşılanmayacak ve protokol tribününde yer ayrılmayacak. (Takvim)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler