Fikret Orman'dan Eto'o açıklaması

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, siyah beyazlıların gündeminde olan Samuel Eto'o ile ilgili net fikirlerini iletti.

Yayınlanma: 11.05.2014 - 14:40
Abone Ol google-news

Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği'nin balosu için İzmir'e giden ve Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret eden siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, Samuel Eto'o konusuna son noktayı koydu.

Eto'o'nun transferinin gerçekleşmesinin iki dudağının arasında olduğunu belirten Orman, "Kendisi de gelmeyi çok istiyor. Ama yaşı 32, gerçekte ise 34. Önümüzdeki yıl UEFA şampiyonu olacak bir takımın santrforu 35 yaşında olamaz" dedi. Önder Özen ve Slaven Bilic'le önümüzdeki sezon da birlikte çalışacaklarını vurgulayan Özen, yabancı kontenjanı konusunda ise şunları söyledi:

"Oyun devam ederken kural değişmez. G.Saray'ın elinde 14, Fener'in elinde ise 13 kontrat var. Bizim elimizde sezon sonunda kalacak kontrat sayısı 4. Bunlardan biri ya da ikisiyle yolları ayırma durumu var. Yani yabancı oyuncu transferi konusunda oldukça rahatız. Rakiplerimiz planlamada bir hata yaptıysa bunun ceremesini biz ödeyecek değiliz. Bir sene sonra isterlerse tamamen serbest olabilir." Beşiktaş Koleji konseptini, Beşiktaş Spor Lisesi olarak değiştireceklerini de vurgulayan Orman, "İstanbul'daki 3. okulu Çilekli'ye yapmayı düşünüyoruz. İzmir ve Ankara'da okul açmayı planlıyoruz" diyerek sözlerini bitirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler