Diego Kartal'a tarih verdi

Beşiktaş'ın transferdeki bir numaralı gözdesi Diego, geleceği ile ilgili kararı Devler Ligi finalinin ardından vereceğini açıkladı.

Yayınlanma: 13.05.2014 - 15:11
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın dev transfer hedefi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Atletico Madridli Diego Ribas, geleceği ile ilgili Almanya basınına açıklamalarda bulundu.

Henüz kararını vermediğini belirten Sambacı, "Bazı alternatifler var sözleşme imzalayabileceğim. Atletico'da devam edip etmeyeceğimi şu anda bilmiyorum. Şampiyonlar Ligi finalinin ardından kararımı vereceğim" diye konuştu.

"AKLIMDA SADECE KUPA VAR"

Devler Ligi'ni kazanmak istediğini söyleyen yetenekli oyuncu, "Aklımda sadece kupa var. 2 kez 2. olmak aklımın ucundan bile geçmiyor. Şampiyon olmak istiyorum. La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için büyük bir şansımız var" dedi.

İspanya'da çok mutlu olduğunu da kaydeden Diego, "Burada bir rüyayı yaşıyorum. Herkesin oynayamayacağı bir takımdayım. Bu takıma katkı verebilmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş yöneticilerinin de son olarak, Diego ile anlaştıklarını ve Devler Ligi finalinin ardından sözleşmenin imzalanacağını söyledikleri iddia edilmişti. (Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler