Mesut Bakkal'dan taraftara çağrı: Stat düğün yerine dönmeli

Kayserispor teknik direktörü Mesut Bakkal, cuma akşamı Atiker Konyaspor'la oynayacakları maçlyarkında Kadir Has Stadyumu'nun düğün yerine dönmesini istedi.

Yayınlanma: 09.05.2017 - 18:13
Abone Ol google-news

Takımına yaptırdığı antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Mesut Bakkal, geçen hafta deplasmanda oynadıkladı Trabzonspor maçını hem iyi oyun, hem de iyi skor nedeniyle güzel atlattıklarını belirtti. Ligin devam ettiğini hatırlatan Mesut Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cuma günü bütün taraftarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Belki de ligin en önemli maçına çıkacağız. Bu yüzden çok önemli derecede taraftar desteğine ihtiyacımız var. Hanımları, teyzeleri çocukları maça bekliyoruz. İşi olan işini bırakıp dükkanı olan dükkanını kapatıp stadyuma gelmeli. İki haftadır iyi oynayan iyi mücadele eden iyi skorlar alan bir takımımız var. Bu takıma destek vermek Kayserispor camiasına yakışacaktır. Desteğin artarak devam etmesini bekliyoruz. Kadir Has Stadyumunun düğün yerine dönmesi lazım. Tek isteğimiz onların bize destek vermeye gelmesi."

Sarı kırmızılı takımda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Kayserispyor, karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler