Kocaman: En büyük ihtiyaç bütünleşme

F.Bahçe’nin başına geçecek olan teknik adamdan tespit.

Yayınlanma: 10.06.2017 - 18:54
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, yeni transferlere gün sayıyor. Eski günlere dönmek ve o tribün havasını yeniden yakalamak için birbirinden değerli dört önemli futbolcuyu renklerine kattıklarını belirten başkan Aziz Yıldırım, bu hafta içinde transferlerin resmiyete dönüşeceğini ifade etmişti. Şimdi tüm camia merakla yeni transferleri bekliyor.

Gerçi isimler hemen hemen belli gibi ancak bu isimlerin ilk ağızdan açıklanmış olması, yanılgıya düşmemek için daha doğru olur diye düşünüyorum. Fenerbahçe lig şampiyonluğuna üç yıldır hasret. Bakalım Aykut Kocamanla bu başarı gelecek mi? Konyaspor’da olumlu grafik çizen Kocaman’dan beklentiler bir hayli yüksek. O da bu beklentileri karşılamak için hazır durumda. Yeni dönemde Fenerbahçe’nin başına geçecek Kocaman, Sarı-Lacivertlilerin hedeflerine ulaşabilmesi için öncelikle çok ciddi şekilde bütünleşmeye ihtiyaç olduğunu söyledi. Kocaman, “Gördüm ki verim istenilen seviyede değil.

Bu nedenle takım istenilen futbolu ortaya koyamıyor. En büyük ihtiyaç bütünleşme. Bu bütünleşme olmazsa bir ayak eksik kalır. Bunun arkasından gelecek olan özgüvendir. Özgüvenini yitirmiş futbolculardan çok fazla bir şey beklemek mümkün değil. Oyuncuların özgüvenini yeniden yükseltmek zorundayız. Bireysel özellikler grup kalitesiyle birleşmeli. Yoksa bugünün futbolunda çok fazla şansınız kalmaz. Ayrılığımdan bu yana 4 sene geçti. Bu süreçte futbolda çok şey değişti, ben de değiştim. Değişmeyen tek şey takım olmayla gelen büyük başarılardır. Her yerde F.Bahçe’nin en büyük gücü taraftarıdır. Bu sezon, taraftarın tribünlerden çekildiği dönemde takımın puan ortalaması çok düşük. Kadıköy’de ki puan kayıpları ortada. F.Bahçe, en zorlu süreçlerde 45 bin kadın statta, 15 bin erkek dışarda olan bir takımdı” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler