Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turuna yükselen Fenerbahçe'nin, bugün yapılacak kura çekimindeki muhtemel rakipleri belli oldu. İşte kura çekimine seri başı olarak katılacak Fenerbahçe'nin muhtemel rakipler.

Yayınlanma: 04.08.2017 - 08:59
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu maçları tamamlandı. Play - Off oynamaya hak kazanan takımlar belli oldu. Gözlerimiz temsilcimiz Fenerbahçe'de. Fenerbahçe, Sturm Graz'ı eleyerek Play - Off oynamaya hak kazandı.

 UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu için kura çekimi, 4 Ağustos Cuma günü yapılacak. UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde yer alan UEFA'nın merkezinde, TSİ 14:00'te gerçekleştirilecek.

Gruplara kalma yolunda son iki karşılaşmaya çıkacak olan Sarı Lacivertliler, bugün saat 14.00'te yapılacak kura çekimine seri başı olarak katılacak. Temsilcimizin eşleşmesi muhtemel rakipler ise şu şekilde:

Rosenborg (Norveç)

Oleksandriya (Ukrayna)

Skenderbeu (Arnavutluk)

Altach (Avusturya)

Vardar (Makedonya)

Süduva (Litvanya) 

BAŞAKŞEHİR’İN RAKİBİ DE BELLİ OLUYOR

Tarihinde ilk kez katılmak için mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde 3. ön eleme turunu geçen Medipol Başakşehir’in rakibinin belli olacağı kura çekimi, TSİ 13.00’te başlayacak. Medipol Başakşehir’in muhtemel rakipleri arasında ise şu ekipler bulunuyor:

Sevilla (İspanya)

Napoli (İtalya)

Liverpool (İngiltere)

CSKA Moskova (Rusya)

Sporting Lizbon (Portekiz) 

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçları 15-16, rövanşları ise 22-23 Ağustos tarihlerinde oynanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler