Galatasaray Mevlüt ile bir taşla iki kuş vuracak

Milli golcüyle el sıkışan Cimbom, St. Etienne’e de 2 milyon euro ve Dany’yi teklif etti. Fransız kulübü prensipte ‘evet’ derken imza küçük pürüzlere kaldı.

Yayınlanma: 06.06.2014 - 10:16
Abone Ol google-news

Yabancı kontenjanındaki doluluk ve yeni sezonda uygulanacak 5+3 kuralı nedeniyle yerli piyasaya yönelen Galatasaray ilk transferini bitirmeye artık çok yakın. Forvet bölgesi için bir süredir Mevlüt Erdinç ile görüşen Sarı-Kırmızılı kulüp, gurbetçi yıldızla yıllık 2 milyon euro civarında bir ücret karşılığında el sıkıştı. Bunun üzerine gözler milli futbolcunun formasını giydiği Fransız ekibi Saint Etienne ile yapılan görüşmelere çevrildi.

DANY GİDECEK, YABANCI SAYISI DÜŞECEK

Fransızlar’a Mevlüt’e karşılık 2 milyon euro ile Kamerunlu Dany Nounkeu teklif edildi. Savunmada sıkıntı yaşadığı için zaten oyuncu arayışında olan St. Etienne yönetiminin Galatasaray’ın bu teklifine prensipte evet dediği öğrenildi. Tarafların ekstra istekler üzerinde pazarlıklarını sürdürdüğü ve kesin anlaşmanın her an imzalanaileceği bildirildi. Transfer gerçekleşirse Cimbom bir yabancısından kurtulmuş hem de kaliteli bir yerliyi kadrosuna katmış olacak. (Bugün)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler