Gomis Türkiye'ye geliyor! İşte yeni takımı...

Bonservisi elinde olan Fransız golcü, 2 milyon Euro imza parası ve yıllık 2.5 milyon Euro’luk anlaşma talep etti. Trabzonspor, bu teklife sıcak bakıyor.

Yayınlanma: 08.06.2014 - 12:23
Abone Ol google-news

Trabzonspor’da gündem Bafetimbi Gomis... Lyon ile sözleşmesi sona eren Fransız oyuncu için girişimlerini sürdüren Bordo-Mavili kulüpte genel menajer Serhat Altıncı, transferi bitirmek için gece gündüz çalışıyor... Altıncı’nın neredeyse günde 3-4 kez temas kurduğu Gomis’in, bonservisi elinde bulunmasına rağmen 2 milyon Euro imza parası ve yıllık 2.5 milyon Euro’luk anlaşma talep ettiği bildirildi. Serhat Altıncı’nın Fransız golcünün isteklerini başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na ilettiği ve başkanın da bu rakamları uygun bulduğu kaydedildi.

ALTERNATİF SLİMANİ

Gomis’de ısrarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, aksi bir durumda yeni teknik direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Vahid Halilhodziç’in Cezayir Milli Takımı’ndan öğrencisi olan 25 yaşındaki forvet Slimani’ye yönelecek. Alternatif olarak Al-Nasr’lı İbrahima Toure’yle de görüşmelere hız verilecek.

HALİLHODZİÇ’TEN RAZVAN’A TAM NOT

Fırtına’nın prensip anlaşmasına vardığı ve şu anda Cezayir Milli Takımı’nın başında olan Vahid Halilhodziç, Razvan Rat için olumlu rapor verdi... Bordo-Mavili takımın gündemindeki 33 yaşındaki Rumen oyuncuyu Cezayir’in Romanya ile oynadığı maçta yakından takip etme fırsatı bulan Boşnak hocanın, yönetime “Alınabilir” dediği kaydedildi. Bu arada Halilhodziç’in Rumen Milli Takımı’nda forma giyen Alex Bourceanu’yu da beğendiğini yakın dostu olan Trabzonspor CEO’su Burak Gürdal’a ilettiği öğrenildi. (Habertürk)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler