Fenerbahçe'nin yeni stoperi Neto'dan ilk yorum: Umarım güzel macera olur

Fenerbahçe’nin yeni stoperi Luis Neto, havalimanında yaptığı açıklamasında, "Umarım güzel bir macera olur ve buradaki maceram mutlu bir şekilde başlar” ifadelerine yer verdi.

Yayınlanma: 29.08.2017 - 21:55
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin yeni stoperi Luis Neto ayağının tozuyla yaptığı açıklamada “Daha önce görüşmeler sürüyordu, sonunda gelme fırsatını yakaladım. Artık kulübü ve şehri daha yakından tanıyabileceğim. Giuliano ile Rusya’dan tanışıyordum. Bruno Alves ve Raul Meireles’le de tanışıklığımız vardı. Her ikisinden kulüp hakkında olumlu yönde bilgiler edindim. Fazla düşünmeden kararımı verdim. Umarım güzel macera olur ve burada her şey yolunda gider” ifadelerini kullandı. Neto dün sağlık kontrolünden geçti.

Sırada Ben Arfa mı var?

Paris Saint Germain’e yakın yayın organı Paris United, transfer döneminde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Ben Arfa’nın kulübüyle olan alacak sorununu çözdüğünü ifade etti ve Sarı-Lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi. Fransız basını, Nice ile anlaşamayan Ben Arfa’nın Fenerbahçe’ye gideceğini yazdı. Haberde oyuncu için Başakşehir’in de devrede olduğu belirtildi. Ben Arfa’nın transfer görüşmesi yapmak için İstanbul’a geleceğini iddia eden Fransızlar, oyuncunun Sarı-Lacivertli takımla sözleşme imzalamaya yakın olduğunu vurguladı.

Giuliano: Heyecanlıyım

Brezilya Milli Takım kampında olan Fenerbahçe’nin yeni transferi Giuliano, ülkesinde yaptığı açıklamada, “Kariyerimde bir zıplama gerçekleştirmek istiyorum. Gördüğüm kadarıyla, Türkiye’de Rusya’da olduğundan daha teknik oyuncular var ve oynanan futbol da daha fazla fiziksel dayanıklılığı gerektiriyor. Sadece 2 haftadır Fenerbahçe’deyim, sadece bir maçta 11’de başladım ve 1 maçta devre arasında oyuna dahil oldum. Mutluyum ve heyecanlıyım” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler