G.Saray yıldızını Olcan için Trabzon'a gönderiyor

Ünal Aysal ile İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Adası'nda Olcan için pazarlık masasına oturdu. Sarı-kırmızılıların, yıldız oyuncuya karşılık Trabzonspor'un istediği Umut Bulut ve Salih Dursun'un yanı sıra 1 milyon euro vermeyi kabul ettiği öğrenildi.

Yayınlanma: 11.06.2014 - 10:15
Abone Ol google-news

Cim-Bom, Olcan Adın transferi için dün dev bir adım attı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galasaray Adası'nda bir araya gelerek transferi masaya yatırdı.

Roberto Mancini ile yaptığı görüşmenin ardından Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal ile yemekte bir araya gelen Ünal Aysal, 28 yaşındaki milli futbolcu için her türlü fedekarlığı yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Galatasaray, Trabzonspor'la 1 yıl sözleşmesi bulunan ve önümüzdeki yıl serbest kalacak olan Olcan için 2 milyon euro ile beraber Salih Dursun ve Umut Gündoğan'ı önerdi.

Trabzonspor'un, Umut Bulut'taki ısrarı devam edince Ünal Aysal'ın rakamı aşağı çekip, Umut'u vermeyi kabul ettiği, Salih'in ise kiralık olarak 2 sene bordo-mavili giyeceği ifade edildi. Böylece Galatasaray, Umut Bulut ile beraber 1 milyon euro ve Salih Dursun'u kiralık olarak Karadeniz temsilcisine vermeyi kabul etti.

Ancak Mevlüt Erdinç transferi netleşmeden bu operasyonun gerçekleşmeyeceği vurgulandı. Her iki kulübün başkanı dün yapılan bu zirveyi doğrulamadı. Bunun arkasında ise görüşmelere başlanmasının henüz borsaya bildirilmemesinin bulunduğu öğrenildi. (Skorer)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler