Yanal, fesih konusunda yönetimle anlaşamadı, idmana çıkıyor

Ersun Yanal fesih konusunda yönetim kurulu ile anlaşamadı. Sözleşmesinin bitimine kadar olan tüm hak edişleri talep eden Yanal, bu akşam saat 19.00'da yapılacak antrenmana çıkma kararı aldı.

Yayınlanma: 16.10.2017 - 17:34
Abone Ol google-news

Trabzonspor yönetimi, 6-1'lik Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından Ersun Yanal ile yollarını ayırma kararı almıştı. Ancak flaş gelişme yaşandı ve tecrübeli teknik adam, fesih konusunda yönetim kurulu ile anlaşamadı. Sözleşmesinin bitimine kadar olan tüm hak edişleri talep eden Ersun Yanal, bu akşam saat 19.00'da yapılacak antrenmana çıkma kararı aldı.

Trabzonspor'da 6-1'lik Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ersun Yanal'la yollarını ayırma kararı almıştı.

Skorer'in edindiği bilgiye göre; tecrübeli teknik adam fesih konusunda yönetim kurulu ile anlaşamadı. Sözleşmesinin bitimine kadar olan tüm hak edişleri talep eden Ersun Yanal, bu akşam saat 19.00'da yapılacak antrenmana çıkma kararı aldı.

Yönetimin Ersun Yanal'ın bu hamlesine karşılık ne yapacağı merak konusu. Yanal'ın akşam antrenmanında takımı salonda çalıştırması bekleniyor

Trabzonpor'da Ersun Yanal dönemi resmen bitti...Fatih Terim'e teklif götürüldü

Trabzon medyası patladı: Bu şehir bu rezilliği unutmaz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler