Fenerbahçe'de hareketli saatler: Hedef Türk yıldız

Diego bombasının ardından yerli oyuncu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor.

Yayınlanma: 19.06.2014 - 13:06
Abone Ol google-news

Şampiyon, tecrübeli stoperi almak için Emenike transferinde iyi ilişkiler kurduğu Spartak Moskova'ya 4 milyon Euro öneriyor, Mevlüt Erdinç'te de tüm şartları zorluyor.
 
Yabancı transferini Diego Ribas’la noktalayan ve yerli isimlere yönelen Fenerbahçe’nin Mevlüt Erdinç ve Serdar Taşçı aşkı bitmiyor. Beşiktaşlı Mustafa Pektemek ile Gökhan Töre’den vazgeçen Sarı-Lacivertliler, daha önce de gündeminde bulunan Mevlüt ve Serdar için bu kez işi sıkı tutacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, stoper ve golcü konusundaki ısrarının ardından iki yıldıza imza attırmayı hedefleyen Şampiyon, bu oyuncuların kulübü ve menacerleriyle bir kez daha temasa geçti. Mevlüt’ün 2017’ye kadar sözleşmesinin bulunduğu St.Etienne’nin istediği 4 milyon Euro’yu aşağı çekmeye çalışan Fenerbahçeli idarecilerin, milli golcüden de olumlu yanıt aldığı öğrenildi.
 
Onlar da istiyor!
 
Yanal’ın mutlaka alınmasını istediği Serdar’la ilgili de girişimleri sıklaştıran Fenerbahçe’nin, 27 yaşındaki futbolcunun kulübü Spartak Moskova ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Emenike transferinde iyi ilişkiler kurdukları Rus ekibine 27 yaşındaki stoper için 4 milyon Euro bonservis bedeli öneren yönetimin, kısa sürede işi bitirmesi bekleniyor. Rusya ekibiyle geçtiğimiz sezon yalnızca 4 maçta forma giyen Serdar da her fırsatta Moskova’dan ayrılmak istediğini dile getiriyor. (Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler