‘Yıldırım’ toplantı

Fenerbahçe Başkanı bugün Samandıra’ya gidecek.

Yayınlanma: 13.11.2017 - 18:34
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım bugün Samandıra Tesisleri’nin yolunu tutacak. Teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla bir görüşme yapacak olan Yıldırım’ın futbolcuları sert bir dille uyaracağı konuşuluyor. Aziz Yıldırım’a göre ortadaki başarısızlık teknik direktör Kocaman’dan çok futbolculara ait. F.Bahçe Başkanı ayrıca G.Saray’la 9 puanlık farkın çok önemli olmadığına vurgu yapacak ve 2010-11 döneminde geriden gelerek şampiyonluğa ulaşmalarını örnek gösterecek.

Psikolog desteği

Fenerbahçe’de teknik heyet ve futbolculara psikolog desteği verilecek. Oyuncuların özgüven kaybı yaşamaları, konsantrasyon problemi çekmeleri yönetimi harekete geçirdi. Bundan böyle Can Bartu Tesislerinde spor psikoloğu olacak. Spor psikoloğu gerek takımla gerekse bireysel görüşmeler yapıp konsantrasyonu artırmaya yönelik uygulamalarda bulunacak. Fenerbahçe takımında bu uygulama sürekli hale getirilecek. Psikolog, teknik ekiple beraber kalıcı olarak çalışacak. Maçlar öncesinde motivasyonu artırıcı konuşmalar yapacak. Uygulama başarılı olursa spor psikoloğu gelecek sezonlarda da düşünülecek.

Kaleciler güven vermedi

Süper Lig’in geride kalan 11 haftasında kalesinde 16 gol gören Sarı-Lacivertli ekipte Volkan Demirel ve Carlos Kameni, performanslarıyla güven vermedi. Aykut Kocaman’ın ekibi, ligde yalnızca Galatasaray derbisinde gol yemedi. Yeni transfer Carlos Kameni, 6 karşılaşmada forma giyerken bu maçlarda 7 gol yedi. Volkan Demirel ise oynadığı 5 lig maçında kalesinde 9 gol gördü.

Cemal Aydın’dan flaş iddia

Fenerbahçe kongre üyesi olan eski Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, Mayıs ayında yapılacak kongrede Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın karşı karşıya gelmeyeceğini söyledi. Cemal Aydın ikisinden birinin yarıştan çekileceğini düşünüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler