Galatasaray'da Üstünel krizi

Sarı-kırmızılı kulübün çarşamba günü yaptığı toplantıyı yarıda bırakan ve Haldun Üstünel ile görüşen Ünal Aysal, arkasından yapılan tek adamlık yorumlarına sinirlendi, “Aranızda toplanın ve beni memnun edecek bir karar alın” dedi. Ancak istifa çıkmadı.

Yayınlanma: 28.06.2014 - 10:14
Abone Ol google-news

Galatasaray’da büyük bir kriz patlak verdi. Sarı-kırmızılı kulübün çarşamba günü yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Ünal Aysal’ın, toplantı devam ederken odadan çıkıp Haldun Üstünel ile görüşmesi ciddi rahatsızlık yaratmış ve bu durum ayrıntılarıyla dün Milliyet’te yer almıştı.

Aysal’ın “Randevum var” diyerek ayrılmasından sonra toplantı salonunda buz gibi bir havanın estiği, yöneticilerin “Tek adamlığa doğru gidiyoruz. Hiçbir şeyden haberimiz olmuyor. Giderek başka kulüplere benzemeye başlıyoruz” ifadelerini kullandıkları bildirildi. Ümit Özdemir, Ebru Köksal ve Mete İkiz’in bu isyanı üzerine bazı yöneticilerin, “Sizin herşeyden haberiniz var. Asıl biz birşey bilmiyoruz. Olup biteni basından takip ediyoruz artık” çıkışında bulundukları belirtildi.

Başkan Ünal Aysal’ın, kendisinin olmadığı bir ortamda yaşanan bu konuşmalardan daha sonra haberdar olduğu ve kendisine karşı olan isimlere rest çektiği öğrenildi. Aysal’ın “En kısa zamanda yönetim toplansın. Kendi arasında bir değerlendirmede bulunsun ve gereğini yapsın. Umarım beni memnun edecek bir karar alırlar!” şeklindeki sert mesajı “Başkan istifa istiyor” şeklinde yorumlandı.

"BİRLİK ZAMANI"

Aysal’ın bu mesajının ardından ertesi gün Özkan Olcay’ın önderliğinde yönetimin toplandığı belirlendi. Özkan Olcay ve Adnan Nas’ın “Birlik ve beraberlik zamanı. Sakin olmalı” dedikleri belirtildi. Bunun üzerine de istifa çıkmadı.

IRMA KRİZİ

2. Başkan Özkan Olcay önderliğinde gerçekleşen olağanüstü zirveye ise Candan Erçetin’in köpeği İrma damga vurduğu öğrenildi. Erçetin’in toplantıya İrma ile girmek istemesine İkinci Başkan Özkan Olcay’ın şiddetle karşı çıkarak, “Ne yapıyorsunuz Candan Hanım. Burası Galatasaray Spor Kulübü. Köpekle mi gireceksiniz” dediği belirtildi. Ancak yine de Candan Erçetin’in ısrarı ile bu kritik zirvede İrma adlı köpeğin de yer aldığı belirtildi. (Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler