Aykut Kocaman: Oyuncu ihraç etmemiz lazım... Bilgiye çok fazla inanan bir toplum değiliz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya'da düzenlenen bir seminerde konuştu. Yurt dışına daha fazla futbolcu gönderilmesi gerektiğini belirten Kocaman, "Temel olarak çok fazla bilgiye inanan bir toplum değiliz. Dolayısıyla her şeyde geride kalıyoruz" dedi.

Yayınlanma: 10.01.2018 - 06:27
Abone Ol google-news

Aykut Kocaman "Türk Antrenörleri Başarı Endeksi" paneline katıldı. Antalya’da Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) işbirliğiyle Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri düzenlendi. “Türk Antrenörleri Başarı Endeksi” konulu panele, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek katıldı.

 ‘HER ŞEY BİRİKTİRMEKLE İLGİLİ’

 Yetiştirilen futbolcuların yurt dışındaki takımlara transfer etmek gerektiğini söyleyen Aykut Kocaman, “Oyuncu ihraç etmek lazım. Ondan sonra antrenör ihraç etmek lazım. En az 30-35 tane oyuncuyu belki bir antrenör olarak yurt dışına gönderme şansına sahip olabiliriz” dedi.

 “Her şeyi biriktirmekle ilgili” diyen Kocaman “Ne bilgi biriktirebiliyoruz ne oyuncu üretebiliyoruz. Bunda geç kaldık ama hala aynı şeylere devam ediyoruz. Temel olarak çok fazla bilgiye inanan bir toplum değiliz. Daha çok söylemler ve söylentiler üzerinden gidiyoruz. Dolayısıyla her şeyde geride kalıyoruz. Bence futbol da bunlardan bir tanesi ” şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler