'Fener’e yine gol atacağım'

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Tolga Ciğerci, “Hedefimiz derbiler değil şampiyonluk” dedi. Mönchengladbach’la Fenerbahçe’ye gol atan Tolga, “Kadıköy’de Galatasaray formasıyla da gol atabilirsem benim için mükemmel olur” diye konuştu.

Yayınlanma: 17.01.2018 - 08:56
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci, “Eski Galatasaraylılarla birlikte olmak hayal gibi” dedi. İlk olarak Antalya kampını değerlendiren Tolga Ciğerci, “Benim ve takım için her şey çok iyi gidiyor. Sezona iyi bir başlangıç yapacağız” açıklamasını yaptı. Sakatlığının geçtiğini ve şu an sağlık durumumun iyi olduğunu belirten Tolga, “Hedefim 2’nci yarıda sakatlanmayarak ve her şeyi iyi yaparak takımıma yardım etmek” diye konuştu. Tolga, Sarı-Kırmızılı taraftarlar hakkında şunları söyledi: “Taraftarlar kızar, sever ve üzülür. Bu onların hakkıdır. Taraftarı mutlu edebiliyorsam bu benim için büyük bir başarıdır.”

TERİM VE TUDOR

 Terim ve Tudor hakkında da konuşan Tolga, “Her hocanın farklı bir düşüncesi var. Biri daha çok koşturur, biri ise daha çok futbol oynatır. Her hocanın farklı bir düşüncesi var. Futbolda bazen her şey iyi gider, bazen kötü gider. Kötü giderken her zaman sorumlu hoca olur. Futbol bu, normal tabii ki. Emekleri için Tudor’a çok teşekkür ediyorum. Anlaşacağı yeni takımında da başarılar diliyorum. Fatih Terim’in nasıl bir futbol adamı olduğunu ve nasıl futbol oynattığını bütün futbol dünyası biliyor. Umarım her şey iyi gider ve ikinci yarıya iyi başlarız” şeklinde konuştu.

"TEK HEDEFİMİZ ŞAMİYONLUK"

 Borussia Mönchengladbach formasıyla Fenerbahçe’ye gol atan Tolga, “Kadıköy’de Galatasaray formasıyla da gol atabilirsem benim için mükemmel olur. Ama Fenerbahçe karşısında başarılı olup 3 puanı alırsak bizim için çok daha güzel olur. Zaten orada hedefimiz 3 puanla dönmek” açıklamasını yaptı. Tolga, hedefe doğru maç maç ilerlediklerini söylerken, “Derbi maçları bizim için hedef değil. Tek hedefimiz var o da şampiyonluk. Onu da bu sezon başaracağız” ifadelerini kullandı.

 Birçok eski Galatasaraylı futbolcunun teknik ekipte yer almasını değerlendiren Tolga, “Küçükken maçlarını sürekli izliyordum. Kendilerini şu anda burada görmek benim için hayal gibi. Onlar burada olduğu için çok mutluyum. Atmosfer için de çok iyi oluyor. Umarım takım ve teknik ekip olarak 2’nci yarıyı başarıyla bitireceğiz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler