Prandelli, Mancini'nin raporlarını inceliyor

Yeni sezona Cesare Prandelli ile başlamaya hazırlanan Galatasaray'da kadro yapılandırma çalışmaları sürüyor. İtalyan çalıştırıcı, Roberto Mancini'nin eski raporlarını incelemeye ve takımı etüt etmeye başladı.

Yayınlanma: 05.07.2014 - 10:57
Abone Ol google-news

Galatasaray'da, Cesare Prandelli'nin gelmesiyle kadro yapısı da şekillenecek.

Sarı kırmızılıların geçen sezon oynadığı maçların kayıtlarını izleyen İtalyan teknik adam, aynı zamanda Mancini'nin sezon boyunca hazırladığı raporları da göz önünde bulunduracak. Galatasaray'ın mutlaka bir stoper ve golcüye ihtiyacı olduğunu düşünen Prandelli, yönetimden bu bölgelere takviye yapılmasını istiyor.

Yabancı kuralından dolayı yerli alternatiflerin de arttırılmasını isteyen deneyimli çalıştırıcı, Olcan Adın transferini olumlu karşıladı. Özellikle kanat oyuncu sayısını çoğaltmak isteyen İtalyan teknik adam, sağ ve sol beklere de oyuncu alınmasını talep edecek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Sarı kırmızılılar, daha önce sözlü olarak girişimde bulunduğu Tarık Çamdal ve İshak Doğan için ilerleyen günlerde resmi teklif yapacak. Bu oyuncular için takas formülünü düşünen Galatasaray'da amaç, kadrodaki yerli oyuncu zenginliğini arttırmak.

Ayrıca Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatan Galatasaray, yedek kaleci için Hakan Arıkan'ı listesine aldı. Tecrübeli ismi kadroya katmak isteyen sarı-kırmızılılar, transferi Avusturya kampına yetiştirmeyi hedefliyor.

Eski teknik direktörü Mancini'nin raporuna, Prandelli'nin yapacağı katkılarla transfer çalışmalarına devam edecek olan Galatasaray, kampın ardından kadrosunu şekillendirecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler