Sanchez'den Mesut Özil'e övgü yağmuru

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'ın Barcelona'dan transfer ettiği Şilili forvet oyuncusu Alexis Sanchez, Türk kökenli Alman takım arkadaşı Mesut Özil'in dünya çapında önemli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 11.07.2014 - 16:17
Abone Ol google-news

Sanchez, Arsenal'ın internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Topçular" lakaplı kulübün formasını giyecek ilk Şilili olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Londra temsilcisinin her kulvarda başarıya ulaşması için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.

Arsenal'ın geçen sezon renklerine bağladığı Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil ile lig şampiyonluğu yolunda önemli bir kadro kurduğunu söyleyen 25 yaşındaki golcü, "Mesut Özil, gerek kulüp gerek milli takım bazında dünya çapında önemli bir oyuncu. Umarım benim de yapacağım katkıyla mümkün olduğunca fazla kupa kazanırız" ifadelerini kullandı.

Sanchez, Arsenal'ı tercih etmesinde büyük bir etken olan Fransız teknik direktör Arsene Wenger hakkında ise şunları kaydetti:

"Onunla çalışan futbolcuların çok şey öğrendiğini hep duyardım. Büyük başarılar kazanmak isteyen bir teknik adam olması, Arsenal'a gitme kararımda bana yardımcı oldu. Wenger'in oyun tarzının bazı açılardan Şili Milli Takımı'nınkine benzemesi, uyum sağlamamı kolaylaştıracak. Bu yüzden Arsenal'ı seçtim."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler