Abdullah Avcı ve Rıdvan Dilmen sakatlandı

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışında yapılan şöhretler maçında forma giyen İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbol yorumcusu ve teknik direktör Rıdvan Dilmen'in sakatlık yaşadığı öğrenildi.

Yayınlanma: 27.07.2014 - 19:18
Abone Ol google-news

Stat açılışında oynanan maçta Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer aldığı turuncu takımda forma giyen Abdullah Avcı'nın arka adalesinde yırtık meydana geldi.

Avcı gibi turuncu takımla maça başlayan Rıdvan Dilmen, sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Bileğinin burkulduğunu düşünen Dilmen'e yapılan kontrollerin ardından sol ayak tarak kemiğinde kırık teşhisi konuldu. Dilmen'in ayağı yaklaşık 8 hafta alçıda kalacak.

ACUN ILICALI'YA ŞOK SUÇLAMA

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışına çağırılmamasına tepki göstererek, "Organizasyonu yapan Acun Ilıcalı, bence ayrımcılık yaptı" dedi.

Avrupa gol kralı olan Tanju Çolak, yaptığı açıklamada stat açılışıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer aldığı açılışta ve özel maçta Türk futboluna emek verenlerin de olması gerekirdi.

Maçta özellikle Fenerbahçeli futbolcular vardı. Acun Ilıcalı ayrımcılık yapmıştır. Şimdi nerede Rıza, Metin Tekin, Feyyaz, Arif, Hami, Ünal Karaman? Sen kafana göre takım kurup kendi şirketindekileri orada oynatıyorsun ama Türkiye'de milli formayı giymiş futbolcuları çağırmıyorsun. Biz orada olmayı hak etmedik mi? Buradan futbolculara ve Futbolcular Derneği'ne sesleniyorum. Çok özel bir maçta senin çalışanlarının olmaması lazım."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler