Galatasaray taraftarına müjde!

Sarı-Kırmızılı kulübün basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, gelecek sezon bütçenin artacağını, yeni bir projeye imza atacaklarını açıkladı.

Yayınlanma: 29.04.2016 - 08:59
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, “Bütçeyi yükselteceğiz ve Euroleague’e uygun hale getireceğiz. Laf olsun diye Euroleague’e katılmayacağız, Final-Four oynayacak takım kuracağız” dedi.

Bütçenin artması konusunda bir proje geliştirdiklerini ifade eden Topsakal, “Yeni sezonun kombine kart satışları 4 Mayıs’ta başlayacak. 15 Mayıs’a kadar satılacak kombine sayısına göre bütçeye şekil vereceğiz. Ne kadar kombine satılırsa, başkan Dursun Özbek, o tutardan fazlasını cebinden koyarak destek verecek. Ayrıca sponsorluğun çerçevesini artırabilmek adına Odeabank ile görüşeceğiz. Formamızın sırtına ve şorta sponsor bulmak için çalışmalarımız da sürüyor” diye konuştu.

Koç Ergin Ataman’ın 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu ve kesinlikle Galatasaray’da devam edeceğini söyleyen Topsakal, “Ergin hocam iyi bir Galatasaraylı, devam edecek, hiçbir tereddütümüz yok. Milli Takım’daki durumuyla ilgili Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile de görüşeceğim” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler