Galatasaray'da sıcak saatler

2 haftada sadece 1 puan alan G.Saray’ın transfer gündemi yoğun.

Yayınlanma: 25.08.2015 - 20:36
Abone Ol google-news

Süper Lig’in ilk 2 haftasında sadece 1 puan toplayabilen 3 kupalı şampiyon Galatasaray’da transfer döneminin bitmesine 5 gün kala “sıcak” gelişmeler yaşanıyor. Transfer görüşmesi için İstanbul’a gelen ve Osmanlıspor maçını TT Arena’da izleyen Manchester City’nin 20 yaşındaki stoperi Denayer, Sarı-Kırmızılı yönetimle anlaşamadan geri döndü. İstanbul’u gezen Belçikalı oyuncunun, Galatasaray’a “Marsilya’dan da teklif aldım, size 3 gün içinde yanıt vereceğim” diyerek Marsilya ile görüşmek için Fransa’ya gittiği öğrenildi. Manchester City, Galatasaray’dan gelen satış opsiyonlu kiralama teklifine sıcak bakmıyor.

Cüneyt Tanman istifa etti

Futbol şubesindeki görevini bırakıp, aktif yöneticiliğe devam eden, aynı zamanda da bir gazetede köşe yazarlığı yapan Cüneyt Tanman dün Sarı-Kırmızılı kulüple ilişkisini kesti. Tanman, yönetim kurulu toplantısında istifa ettiğini açıkladı. Tanman’ın yerine yedek üye Ali Yüce asil yönetim listesine girdi. Tanman, Osmanlıspor maçını değerlendirdiği köşe yazısında “Burak Yılmaz çok mutlu değil, Hamza Hoca da Burak’tan memnun değil” ifadelerini kullanınca, bu sözler Sarı-Kırmızılı yönetimde rahatsızlık yarattı.

‘Burak Yılmaz satılık değil’

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile son dönemde yıldızı barışmayan Burak Yılmaz’ın Galatasaray’dan ayrılacağı yönündeki iddialar Osmanlıspor maçının ardından yeniden gündeme gelirken, Sarı-Kırmızılı yönetim golcü oyuncuyu satmayı düşünmediklerini, yıldız futbolcunun da takımdan ayrılmak istemediğini açıkladı. Yönetim, “Burak için belirlediğimiz bir rakam var, onu getiren kulüp olursa satma konusunu görüşebiliriz” fikrini bir kez daha yineledi.

Telles için 3 teklif var

Brezilyalı sol bek Alex Telles için Galatasaray’a 3 Avrupa kulübünden resmi teklif geldiği öğrenildi. Bu takımlardan biri Paris Saint Germain... Diğer kulübün yine Avrupa’nın marka bir ekibi olduğu bildirildi. Teklif sunan üçüncü takımın ise diğer ikisine oranla daha alt seviyede olduğu belirtildi. 3 tekliften sadece birinin mali anlamda Galatasaray’ın istediği rakama yakın olduğu, bunun değerlendirilebileceği kaydedildi.

Cenk’te işlem tamam

Sarı-Kırmızılılar, yedek kaleci sorununu Beşiktaş’tan Cenk Gönen ile çözdü. Galatasaray, Siyah-Beyazlıların 27 yaşındaki file bekçisi Cenk ile her konuda anlaştı. Cim- Bom’un, Beşiktaş’a 750 bin Avro bonservis ödeyerek transferi tamamlayacağı bildirildi.

‘Suç sende değil Muslera’

Osmanlıspor maçında yediği hatalı golle dikkat çeken Muslera’nın karşılaşma sonrasında takım arkadaşlarından özür dilediği öğrenildi. Üzüntü ve sinirden gözleri dolan Uruguaylı kalecinin “Benim yüzümden yenildik” dediği ancak Hamza Hamzaoğlu’nun “Senin yüzünden değil Muslera.. Bu kadar ciddiyetsiz bir oyunun cezası olmalıydı. Umarım herkes gereken dersi almıştır” ifadesini kullandığı kaydedildi.

‘Kararlıyız’

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bu yıl 14’üncü kez sahne alacağımız UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak, müzemizde eksik olan tek kupaya ulaşabilmek adına yürüttüğümüz mücadelede daha güçlü adımlar atmak için hazırız, kararlıyız. Mali, idari, sportif anlamda tüm eksikliklerimizi giderip ilerliyoruz. Çünkü aksayarak yürünen bir yolda büyük hedeflere asla ulaşılamayacağını çok iyi biliyoruz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler