Galatasaray'dan Lucescu açıklaması: Zamanımız var

Başkan Dursun Özbek, Rumen teknik adamla yapılacak görüşmeler için yetkiyi Futbol Direktörü Cenk Ergün'e verdi. Yöneticiler, "Görüşmeler sürecek" dedi.

Yayınlanma: 21.05.2016 - 09:22
Abone Ol google-news

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın Mircea Lucescu ile sürdürdüğü temaslarla ilgili bir detay ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran Rumen hocayı telefonla arayıp kendisini Galatasaray’ın başına getirmek istediklerini söylemişti. Lucescu ise Ukrayna’daki temaslarını sürdürdüğünü belirtip, Özbek’ten biraz daha beklemelerini talep ederek süre vermişti. Özbek, “Önceliğimiz Lucescu” ifadesini kullanmıştı.

Tecrübeli teknik adamın, Shakhtar Donetsk Başkanı Rinat Ahmedov’la arasındaki görüşmeleri tamamladığı ve bugün Ukrayna Kupası Finali’nde oynayacakları maçın ardından 12 yıldır çalıştığı kulübünden ayrıldığını açıklayacağı bildirildi.
 
Lucescu’nun Ahmedov’la süren görüşmeleri nedeniyle Galatasaray’a net bir cevap vermediği öğrenildi. Bu gelişme üzerine başkan Özbek’in Lucescu ile yürütülen tüm temaslarda yetkiyi Futbol Direktörü Cenk Ergün’e verdiği bildirildi. Ergün, Lucescu ile önümüzdeki süreçte iletişimi ve teklif görüşmelerini yürütecek, başkan Özbek’e bilgi verecek. Lucescu ile yapılan görüşmenin detaylarını sorduğumuz yetkililer, “Kendisiyle görüşmelerimiz sürecek, daha zamanımız var” demekle yetindi.
 
Dış basına yansıyan haberlerde Lucescu, hangi takıma gideceği yönündeki sorulara, “Üzgünüm, şu anda konuşmaya hazır değilim. Son maçtan sonra sorularınıza cevap vereceğim, çünkü ağlamak istemiyorum” yanıtını verdi. Ayrıca Ukrayna medyası, tecrübeli hocanın geçen perşembe kulüp çalışanlarıyla vedalaştığını yazdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler