Galatasaray’ın ‘kurtuluş’ maçı!

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray, Fenerbahçe derbisini kazanarak taraftarlarıyla barışmak istiyor.

Yayınlanma: 13.04.2016 - 09:45
Abone Ol google-news

Süper Lig’de lider Beşiktaş’ın 26, ikinci Fenerbahçe’nin 20 puan gerisinde kalan ve 7. sıraya demir atan Galatasaray’da yönetim, teknik heyet ile futbolcular bugünkü derbiyi tüm sezonun “kurtuluş” maçı olarak görüyor. Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan, bu sezon 5. teknik direktörüyle çalışan, taraftarlardan her maçta büyük tepki alan Sarı - Kırmızılı futbolcular, ezeli rakibini yenerek tribünlerle barışmak istiyor.

Florya’da dün gerçekleşen son antrenmanın ardından oyuncuların özel bir görüşme yaptığı ve Fenerbahçe’yi yenmek için birbirlerine söz verdiği öğrenildi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Tribünlerin istifaya davet ettiği Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, derbi galibiyetiyle rahat nefes almak istiyor. Özbek, “Yarın (bugün) Galatasaray için çok önemli bir gün. Her şeyden önce maçın çok iyi bir hava içinde geçmesini, örnek bir derbi olmasını istiyorum. Galatasaray bu derbiye çok iyi hazırlandı. Maçın ehemmiyeti belli. Futbolcularıma başarılar diliyorum. Üstlerine düşeni yapacaklar. Galatasaray’ın hak ettiği galibiyeti taraftarımıza hediye edeceğiz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz, Galatasaray’ı canı gönülden desteklemelerini istiyoruz” dedi.

BESNİK HASİ'YE VETO

Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, menajer aracılığıyla Galatasaray’a önerildi. Menajer Ceylan Çalışkan, Belçika’da Hasi ile görüşüp “Önümüzdeki sezon Galatasaray’ı çalıştırmayı düşünür müsünüz?” diye sordu, Arnavut çalıştırıcı “Evet” dedi. Ancak yönetim, Hasi hakkında detaylı bir inceleme yapıp Arnavut çalıştırıcıyı veto etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler