Galatasaraylı Lasme: Ataman bizi kupaya inandırdı

Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi olan yıldız basketbolcu, Eurocup şampiyonluğunu yorumladı, koç Ergin Ataman'a övgüler yağdırdı.

Yayınlanma: 29.04.2016 - 09:11
Abone Ol google-news

Galatasaray Odeabank'ın Strasbourg'u devirip Eurocup'ı kazandığı final maçının en değerli oyuncusu (MVP) seçilen ve Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi olan “General” lakaplı Lasme, Cumhuriyet’e konuştu.

Gabonlu yıldız, “Başarı takım işiydi ve işimizi iyi yaptık. Savunma, kazanmanın anahtarıydı. Koçumuz Ergin Ataman, çok harika biri. Onun kıymetini biliyorduk. Söylediği şeylere inandık. Bu bize başarıyı getirdi. Fiziksel olarak iyi olabilirsiniz ama mental açıdan iyi değilseniz bir şey elde edemezsiniz. Ergin Ataman bunu yaptı. Bizi kupayı kazanacağımıza inandırdı” dedi.

‘Taraftar kupadan önemli’
Lasme, Galatasaray taraftarına ayrı bir parantez açıp, “Gördüğüm ve görebileceğim en iyi taraftara sahibiz. Strasbourglu basketbolcular bile hayran kaldı. Salona sabah geldiklerini duydum. Düşünebiliyor musunuz sabah. Yani biz uyurken ve maç bitimine kadar durmadılar. Taraftarımız için kazanmamız gerekirdi. Bu kupa önemli ama taraftarımız kupadan daha önemli. Emek verdiler ve beraber sonunu getirdik. Seneye Galatasaray Euroleague’de olacak. Bu, takım için harika olacak. Kulüp için de. Zaten Galatasaray’ın hep oralarda kalması gerekirdi” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler