G.Doğu’da tansiyon arttı

Güneydoğu’da, karakol inşaatları nedeniyle başlayan gerilim tırmanıyor.

Yayınlanma: 30.05.2014 - 23:02
Abone Ol google-news

Varto, Silvan ve İzmir’de eylem Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde önceki gece göstericiler, Bağlar Mahallesi ve Diyarbakır Caddesi üzerinde toplanarak yolu trafiğe kapattı. Polis, göstericilere gaz bombası ve basınçlı su ile müdahalede bulundu. Yaşanan olayların arasında kalan bir polis memuru linç edilmekten son anda kurtarıldı. Muş’un Varto ilçesine 5 kilometre mesafede karayoluna barikat kuran YDGH üyeleri araçları durdurup kimlik kontrolü yaptı. İzmir’in Buca ilçesinde de YDGH üyesi bir grup önceki gece Otokent Galericiler Sitesi’nin C kapısı önünde ateş yakarak yol kapattı.

Varto, Silvan ve İzmir’de eylem

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde önceki gece göstericiler, Bağlar Mahallesi ve Diyarbakır Caddesi üzerinde toplanarak yolu trafiğe kapattı. Polis, göstericilere gaz bombası ve basınçlı su ile müdahalede bulundu. Yaşanan olayların arasında kalan bir polis memuru linç edilmekten son anda
kurtarıldı. Muş’un Varto ilçesine 5 kilometre mesafede karayoluna barikat kuran YDGH üyeleri araçları  Galericiler Sitesi’nin C kapısı önünde ateş yakarak yol kapattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler