Gelir lideri Fenerbahçe... Patlama yaşandı

Fenerbahçe bu sezon futbolcu satışı ve sponsorluklarla gelir patlaması yaşandı, ancak döviz kurunda yaşanan artış nedeniyle net kazancın oluşmasını engelledi.

Yayınlanma: 15.10.2015 - 10:02
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe bu sezon futbolcu satışı ve sponsorluklarla gelir patlaması yaşandı, ancak döviz kurunda yaşanan artış nedeniyle net kazancın oluşmasını engelledi. Fenerbahçe, Haziran-Ağustos 2015 dönemi 3 aylık mali tablolarını KAP’a açıkladı. Şirketin dönem net zararı yüzde 41 geri- leyerek 27 milyon liraya düştü. Gelirler yüzde 174 artarak 137 milyon lira oldu. Geçen yıl bu rakam 50 milyon liraydı. Sow ile Emenike’den 19.5 milyon Avro gelir elde eden yönetim, sponsorluklardan da kulübün kasasına önemli bir kaynak sağladı.

10 bin bilet talebi

Fenerbahçe’nin 5 Kasım’da deplasmanda Ajax ile oynayacağı maçın biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Sarı-Lacivertlilere ayrılan biletlerin tamamı tükenirken kulübe fazladan 10 bin bilet talebi geldiği, ancak kulübün buna olumsuz yanıt vermek zorunda olduğu ifade edildi.

‘Kendimizi geliştirmeliyiz’

Orta sahada bir süre sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Josef De Souza bir değerlendirmede bulundu. İşte Brezilyalı’nın konuşması: “Takım olarak daha iyiye gitme ve kendimizi geliştirme zorunluluğumuz var. Ayrıca kazanma mecburiyetimiz var. Kaliteli ve tecrübeli oyunculardan kurulu güçlü bir takımız. Kazandıkça bizim için işler daha kolay olacak. O yüzden kazanarak oyunumuzun üzerine koymak istiyoruz. Yeni bir takımız, zaman ilerledikçe daha kolay kazanan bir takım haline geleceğiz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler