Gençlerin omzunda yükselen, lider bir Türkiye

Sevgili babam Sabri Bey ve amcam Asım Bey, Ülker’i kurdukları zaman Cumhuriyet henüz 21 yaşındaydı. Rahmetli babam ise daha 24’ünde bir genç girişimciydi. Bizim hikâyemizde bu yaşların, yılların önemi var.

Yayınlanma: 29.10.2014 - 13:21
Abone Ol google-news

Çünkü hikâyemiz genç bir adamın genç bir ülkeye güvenerek, geleceğini inşa etmek için duyduğu cesareti konu etmektedir. Ben de bugünden geleceğe baktığımda, gençlerin omuzlarında yükselen, dinamik ve lider bir Türkiye görebilmeyi arzu ederim. Önümüzdeki dönemde sadece nüfusu ve ekonomisi ile değil; bilime, sanata ve teknolojiye verdiği yön ile güçlü bir Türkiye göreceğimizi düşünüyorum.

Gençlerimizin çevresel sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk alanlarını ihmal etmemeleri; hem kendileri hem de gelecek nesillerimiz için yepyeni bir Türkiye’ye koşmaları en büyük umudumdur. Çocuklarımızın sanat ve sporla uğraştığı, gençlerimizin eğitim esnasında yeni teknolojiler ve inovasyon ile tanıştığı, ekonomik gücümüzün arttığı ve global markalar üretip dünyaya sattığımız parlak bir Türkiye’ye doğru hızla ilerlediğimizi düşünüyorum. Yeter ki sosyal hayatımıza vicdanımızın sesi ve sağduyu hâkim olsun.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler