Gezgindamaklar'dan damak tadıyla bezenmiş enfes kurban bayramı programları

Zümrüt Karadeniz'den bir tutam (04 – 07 Ekim 0216 – 3485390)

Yayınlanma: 27.09.2014 - 21:12
Abone Ol google-news

Bu tur Trabzon’dan başlıyor Osmanlı devletinin ve Trabzon Komneneos Krallığının yönetim merkezleri ve Atatürk Köşkü ziyaret edilecek. Ayrıca Boztepe’ye çıkılacak sonra Sümela Manastırı ziyaret edilecek, Hamsiköy  üzerinden Zigana Geçidi’ne ve Karaca Mağarası’na gidilecek,Ayrıca yöreye hasGümüş Telkari ve Kazaziye  sanatı incelenecek.
Uzungöl’e çıkılacak. Burada da Lustra ve Karaster yaylalarına çıkılacak. Rize’de Botanik Bahçesi görülecek ardından Ayder Yaylası’na çıkılacak. Gelin Tülü Şelalesi ve Kalegon tanınacak Çamlıhemşin’de, tek kemerli köprüler, Fırtına Vadisi, Zil Kale, Çinçiva Köprüsü ve Palovit Şelalesi’ne gidilecek.            

Bu geziye katılacak GezginDamaklar, kahvaltıda kuymak, kaygana, bal, reçel, yöresel peynir, tereyağında yumurta, çay ve sonrasında saç kavurma, hamsili pilav, karalahana sarma, kuymak, akçaabat köfte,  kaygana, piyaz,   kuru fasulye, tereyağlı pilav, karışık turşu, balık ızgara,  turşu, kavurma,  mıhlama, mısır unu helvası, Laz böreği gibi yöre lezzetleri ile lezzet sarhoşu olacaklar.
 
20 kişinin katılabileceği ve sıra dışı menülerle kahvaltı ve yemeklerin de dahil olduğu
bu paket programın ücreti:  1050 TL’den itibaren
 
www.gezgindamaklar.com


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler