Gomez ikinci baharında

Fenerbahçe derbisinde attığı iki golle maçı Beşiktaş'ın kazanmasını sağlayan Mario Gomez, gösterdiği performansla adeta ikini baharını yaşıyor.

Yayınlanma: 29.09.2015 - 10:30
Abone Ol google-news

 

Demba Ba’nın Çin’e gitmesinin ardından Fiorentina’dan transfer edilen Gomez, Siyah-Beyazlı camiada adeta ikinci baharını yaşıyor. Siyah-Beyazlı ekip, derbi kazanma hasretini F.Bahçe’yi 3-2 yenerek giderirken Beşiktaş’ın Alman golcüsü Mario Gomez attığı 2 gol ve oynadığı futbolla göz kamaştırdı. Geçen sezon Fiorentina formasıyla Serie A’da bir sezonda 4 gol atan Gomez, bu rakama Beşiktaş forması ile dört maçta ulaştı. Tecrübesini sürekli oyuna yansıtan yıldız futbolcu, Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi durumuna gelirken Cenk Tosun ile de gol sayısını eşitledi. Cenk Tosun ve Mario Gomez, Beşiktaş’ın gol yükünü çekerken Siyah-Beyazlı ekipte Tosic’in kötü formu ise gözlerden kaçmıyor.

İtalyan hakem

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacağı Sporting Lizbon maçını İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento’nun yardımcılıklarını Matteo Passeri ve Fabiano Preti yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler