Gomis’ten ‘para’ mesajı

Sakatlığı iyileşen Gomis karşılaşmaya yedek başladı. İkinci yarıda Eren’in yerine oyuna giren deneyimli forvet takımının ikinci golünü kaydetti.

Yayınlanma: 27.01.2018 - 21:19
Abone Ol google-news

Fileleri havalandırdıktan sonra ise tribünlere dönerek hakkında çıkan ‘parasını alamadığı için oynamıyor’ haberlerine tepki amaçlı para işareti yaptı. Fatih Terim, kart cezası biten Maicon’a formayı verip Serdar Aziz’i kulübeye çekti.

Ndiaye gidiyor

Galatasaray’ın Senagalli yıldızı Ndiaye, İngiltere Premier Lig yolcusu... Bir süredir İstanbul’da bulunan Ndiaye’nin menajeri, Dursun Özbek’e ve Mustafa Cengiz’e İngiliz ekibi Stoke City’nin oyuncusuna yaptığı teklifi iletmişti. Futbolcuların Dursun Özbek döneminden kalan alacaklarını ödemeye çalışan ve sıcak para arayışını sürdüren yeni yönetim, konuyu teknik direktör Fatih Terim’e iletti. Terim’in Ndiaye’nin satılmasına sıcak bakmadığı öğrenildi.

Maça çıkmadı

Cuma akşamı takım Osmanlıspor maçı için Florya’da kampa girerken Ndiaye; teklifler nedeniyle kafasının karıştığını, karşılaşmaya çıkmasının sağlıklı olmayacağını Fatih Terim’e iletti. Bunun üzerine teknik heyet, Ndiaye’yi maç kadrosuna almadı. Stoke City’nin Ndiaye için Galatasaray’a 15 milyon Avro teklif ettiği bildirildi. Senegalli futbolcu, Premier Lig’e gitmek istediğini iletti. Sarı-Kırmızılılarla 4 yıllık kontratı bulunan Ndiaye’nin 15 Haziran 2019’dan itibaren 18 milyon Avro karşılığında serbest kalma hakkı bulunuyor. 27 yaşındaki oyuncunun durumu birkaç gün içinde netlik kazanacak.

‘Takımı kaybedemem’

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim; Ndiaye konusunda, “Ndiaye önemli bir oyuncumuz. Biraz kafasının karıştığı malum. Ndiaye bizim oyuncumuz, 31 Ocak’a kadar süremiz var. Kulübümüzün menfaatleri, benim ve oyuncularımın menfaatlerinden önce gelir. Herkes transfer soruyor ancak biz tüm takımın herhangi bir alacağını ödemezken transfer yapmayı da kendimize uygun görmüyoruz. Yani tüm takımı kaybetmeyi göze alamam. 4 ay geriden gelen bir ortam içerisinde Galatasaray’ın menfaatleri neyse o doğrultuda karar veririz” dedi.

İstifa şoku

Mustafa Cengiz başkanlığındaki yeni Galatasaray yönetiminde ilk istifanın şoku yaşanıyor. 1 hafta önce seçilen yönetimde ikinci başkanlığa getirilmesi beklenen Celal Açar, yarın istifasını sunacağını açıkladı. İkinci başkanlığa Ahmet Şenkal getirilirken; 79 yaşındaki Celal Açar, “Sayın başkan beni yaşlı bulduğunu söyledi. Bunu öne sürerek ve 24 saatlik yoğun tempoya dayanamayacağımı düşünerek bana bir görev verilmedi” dedi.

Selçuk ile tribün barıştı

Galatasaray taraftarının sezon başından beri tepki gösterdiği, oynadığı maçlarda ıslıkladığı Selçuk İnan’la buzlar eridi. Taraftarlar, maç öncesi Selçuk’u tribüne çağırıp destekledi.

Lato gerilimi

İlk yarıda beklenen performansı gösteremeyen Latovlevici, ayağına top geldiğinde taraftarların bir bölümü tarafından ıslıklandı. Gol sonrası Terim’e bir şeyler söyleyen Rumen oyuncuya deneyimli hoca ve arkadaşları moral verdi. Tribünler ardından Lato’yu alkışladı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler