G.Saray'da saat 16.00'da fırtına kopacak

Galatasaray'da Ünal Aysal depremi yaşanıyor. Sarı - Kırmızılı kulübün dün yapılan olağanüstü divan toplantısında Aysal 'istifa' sinyali verdi, son kararını bugün saat 16.00'da gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısından sonra açıklayacağını duyurdu.

Yayınlanma: 18.09.2014 - 10:44
Abone Ol google-news

Galatasaray yönetimi mali yapılanma çerçevesinde divan üyelerine sunduğu "Yılda 40 milyon TL'nin üstünde bir bütçe kullanan kız - erkek basketbol takımlarının AŞ altında profesyonel yapıya kavuşturulması ile kulübün gayrimenkullerinin bir hayrimenkul yatırım ortaklığı bünyesi altında toplanarak projelendirilmesi" şeklindeki teklif büyük bir muhalefetle karşılaştı ve kabul görmedi.

Aysal yönetimini eleştiren camianın önemli ismi Hayri Kozak'ın "Büyün bunla reddedilirse başkan ne yapar" sorusu Sarı - Kırmızılı kulübün gündemini belirledi. Başkan Aysal, Hayri Kozak'ın sorusuna “Peşinen söyleyeyim, dostlarım genelinde ne Basketbol AŞ.’nin kurulmasına ne Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın kurulmasına ne de bu konularda konuşulmasına pek müspet yaklaşmıyorlar. Algılamamız bu, herhalde doğru algıladık. Şimdi buna dönük olarak biz böyle bir Genel Kurul’u çağırır mıyız, çağırmaz mıyız, bir kere daha şapkamızı önümüze koyarız yarınki (bugün) yönetim kurulu toplantımızda. Ya fikir değiştiririz ya da genel kurulu davet ederiz ama sizleri de yormak isteyeceğimizi zannetmiyorum. Arkadaşlar, Genel Kurul’da ‘2016’ya kadar ben burada kalmak istiyorum ama ondan sonrasında istemiyorum çünkü artık yaşlandım’ dedim. Ama ‘2016’ya kadar kalırım’ demedim. Size net olarak söyleyeyim; ne yapacağımın kararını müsadenizle yarınki (bugün) toplantıda arkadaşlarımla konuştuktan, bugünkü (dün) gündemi değerlendirdikten sonra arz edeceğim” yanıtını vererek kulüpteki rüzgarı birden değiştirdi.

Aysal ayrıca "Kimse bana 'kulübü batırdı' diyemez. Benim geri vitesim hayatta olmadı. Bundan sonra da olmaz" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler