G.Saray'da transfer düğümü çözülüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin ön libero, sağ bek, forvet ve orta sahaya istediği oyuncular için çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetim transfere bu hafta noktayı koymayı planlıyor.

Yayınlanma: 04.01.2016 - 10:23
Abone Ol google-news

Galatasaray yönetiminin, lige verilen aranın kısa olması nedeniyle yeni isimlerin takıma bir an önce katılmasını talep eden Denizli’ye transferin 1 hafta içinde biteceğinin garantisini verdiği öğrenildi. Sportif AŞ yöneticisi Mehmet Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün, 1 haftadır Avrupa’nın birçok ülkesinde yürüttükleri transfer görüşmelerini şimdilik tamamlayıp önceki gece İstanbul’a döndü. İki Sarı-Kırmızılı yetkili, Mustafa Denizli’nin ısrarla istediği Hollanda ekibi Heracles’in 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Tannane ve Sevilla’da kiralık olarak forma giyen İtalyan forvet İmmobile için yoğun temaslarda bulundu.

Immobile-Tannane ısrarı

Tannane ve İmmobile için önemli aşama kaydedildiği, son bilgilerin Mustafa Denizli ile paylaşılıp yarınki yönetim kurulu toplantısında da gündeme getirileceği kaydedildi. Özbek ile Ergün Avrupa seferinde scout ekibinin yanı sıra Denizli’nin de önerdiği birçok futbolcu ve kulüpleriyle ön temaslarda bulundu. Bu isimlerin arasında Yunanistan ekibi PAOK’un 24 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusu Robert Mak ile Ajax’ın 21 yaşındaki Polonyalı forveti Arkadiusz Milik de yer aldı.

Foket ve Simon’a teklif

Mustafa Denizli’nin Belçika ekibi Gent’ten 2 oyuncu istediği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, 21 yaşındaki Belçikalı sağ bek Thomas Foket ile orta sahanın sağ ve solunda oynayabilen 20 yaşındaki Nijeryalı Moses Simon’u istedi. Sarı-Kırmızılı yönetimin yaptığı görüşmede Gent’in iki futbolcuyu da satmayacağını ifade ettiği öğrenildi. Sezon başında da temas kurulan Milan’ın 31 yaşındaki Hollandalı ön liberosu De Jong’un menajeri vasıtasıyla Galatasaray’a haber yollatıp gelebileceğini söylediği kaydedildi. Denizli’nin bu durumu değerlendirdiği belirtildi.

Londra çıkarması

Denizli’nin isteği doğrultusunda arayışlarını sürdüren Galatasaray’da genel sekreter Fatih İşbecer transfer görüşmeleri için Londra’ya gitti. Yönetimin Burak ve Umut Bulut’a kendileri için gelecek tekliflerin kulüp tarafından değerlendirileceğini söylediği, uygun şartların oluşması halinde transferin ocak döneminde ya da sezon sonunda gerçekleşeceği kaydedildi. Sözleşmesi uzatılmayacak Emre Çolak için Antalyaspor ve Çaykur Rizespor’dan gelen teklifler değerlendiriliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler