Kor Organik yumurta Türk Damak Lezzetini Avrupa Tescilledi.

1996 yılından beri Türk tüketicilerinin damak tadına özgü yumurta üretimi yapan Kor organik yumurta Türk damak tadını Avrupa ‘ya tescilletti.

Yayınlanma: 04.06.2015 - 16:28
Abone Ol google-news

Merkezi Belçika / Bürüksel’ de bulunan INTERNATIONAL TASTE & QUALITY INSTITUTE tarafından düzenlenen Avrupa’ nın en prestijli yarışmasında Dünyanın en ünlü 120 gurmesi ve someliyeleri tarafından yapılan tadım ve testleri sonucu; Organik yumurtada Avrupa‘ nın ve Türkiye’ nin ilk ve tek Üstün Lezzet Kalite ödülü KOR YUMURTA’ nın oldu.
Hak edilen bu ödüle istinaden,  Kor Organik Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsmail KOR;
Organik yumurtalarımızı yıllardan beri tercih edip tüketen müşterilerimizin damak lezzeti ve göz zevkinde ne denli haklı oldukları Uluslararası düzeydeki bu ödül ile ispatlanmış olundu. Bizi tercih eden tüketicilerimizle bu onuru paylaşıyor ve teşekkür ediyoruz.” dedi.
Diğer taraftan Organik yumurta üretimin çok zor olduğunu ama 35 yıllık akademik bilgi ile kaliteli ürün üretmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Dr.İsmail KOR  , yumurtanın sarısını bile kadife çiçeklerinden organik olarak elde ettiklerinin yanı sıra  yapmış olduğu özel tesiste keten tohumu,aspir,üzüm çekirdeği,Ayçiçek,çörek oto gibi tohum ve bitkileri soğuk sıkım ile yağ elde ederek tavukların yemlerinde kullanarak değişik aroma ve lezzet de üretim yaparak çok özel ve üstün kalitede organik yumurta üretildiğini beyan etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler