Hani verdiğin sözler?

Galatasaray’da 24 Mayıs’ta göreve gelen Dursun Özbek başkanlığındaki yönetimin, bugüne kadar verdiği sözlerle yaptığı icraatlar arasındaki farklılıklar dikkat çekiyor

Yayınlanma: 11.09.2015 - 09:58
Abone Ol google-news

 

Galatasaray’da 24 Mayıs’ta göreve gelen Dursun Özbek başkanlığındaki yönetimin, bugüne kadar verdiği sözlerle yaptığı icraatlar arasındaki farklılıklar dikkat çekiyor. İşte 3.5 ayını dolduran yönetimin, vaatleri ve gerçekleşmeyen hedefleri:

1-Dursun Özbek, seçim kampanyasında dünyaca ünlü yıldızları G.Saray’a kazandırabileceklerini söyledi, taraftar umutlandı. Özbek, 4 Haziran’da “Başarı için yeni sezonda da teknik kadronun bize önerdiği yıldızları fazlasıyla kadromuza katacağız” dedi.

2-Özbek, 6 Temmuz’da GS TV’de “Galatasaray zaten yıldızlar topluluğu. Almanya ve Hollanda’nın 10 numaraları G.Saray’da oynuyor. Geriye kalanlar Messi ve Neymar. Belki onlar da bir gün G.Saray’a gelebilirler” diyerek “yıldız” beklentisini artırdı.

3-1 ay boyunca PSG’nin golcüsü İbrahimoviç’in transfer edileceği haberleri çıkarken yalanlama yapmayan yönetim ve başkan Özbek, ünlü oyuncu için hiçbir girişimlerinin olmadığını ancak 4 Ağustos’ta açıkladı. Sponsor sıkıntısı çözülmedi.

4-Yönetim, Galatasaray’ın içinde bulunduğu mali durum nedeniyle UEFA organizasyonlarına katılım konusunda bir sıkıntı olmadığını belirtti. Ancak, Finansal Fair-Play takibinde olan kulüp, UEFA’dan ceza almamak adına mali durumunu toparlamak için erteleme talep ediyor.

Sponsor hala yok

5-“Mali durum kötü” dendi ama Sabri ile yüzde 100 zamla sözleşme imzalandı. “Takımı gençleşti- riyoruz” dendi, 32 yaşındaki Bilal geldi.

6-Özbek, Temmuz ayının ilk haftasında “Galatasaray markasına uygun bir forma reklamı alacağız” dedi ama bu vaat halen gerçekleşmedi. Formadaki göğüs, kol ve şort reklam alanları hâlâ boş.

7-Türk Telekom Arena’nın çatısının kapatılması için bir sponsor firmayla görüşüldüğü açıklandı. Konuyla ilgili ilerleme yaşanmadı.

8-Özbek, başkan olmadan 16 Mayıs’ta “Galatasaray Basketbol Takımı’na bugüne kadarki en yüksek bütçeli sponsoru bulduk” dedi, bugün itibariyle Galatasaray’ın basketbolda sponsoru yok.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler