Havuz Medyası Hürriyet'i hedef gösteriyor

AKP hükümetine yakınlığı ile bilinen yandaş medya, Hürriyet Gazetesi’ni hedef göstermeyi bugün de sürdürdü.

Yayınlanma: 07.09.2015 - 16:37
Abone Ol google-news
<video:362303>

Gazete binasının sopalı ve taşlı gruplarca basılmasının ardından hızını alamayan iktidar medyasının hedefine, Zaman Gazetesi ve Özgür Gündem Gazeteleri de girdi. Gazetelerin internet sitelerinde yer alan haberlerde “Zaman’ın internet sitesi de Cumhurbaşkanı’nın 400 vekil açıklamalarını alçakça bir şekilde okuyucularına sundu.Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Özgür Gündem, twitter’dan Doğan ve Paralel medyanın başlattığı karalama kampanyasına ortak oldu” ifadelerine yer verildi.

AKP hükümetine yakınlığı ile Star ve Star gazetelerinin dün internet servislerinde yer alan haberlerde, Hürriyet Gazetesinin hedef gösterilmesi devam etti. Her iki internet sitesi de aynı saatlerde “Hürriyet terör örgütünün propagandasına devam ediyor. Hürriyet’ten algı operasyonuna devam” ve “Hürriyet’in HDP desteği sürüyor” başlıkları ile haberler yaptı. haberlerde, “Aydın Doğan medyası ve paralel medyada PKK terörünü unutturmaya dönük algı operasyonları sürüyor. Terör örgütüne arkasına dayadığını açıklayan HDP’nin timsah gözyaşlarının propagandasını yapan Hürriyet, HDP’nin sözde “başsağlığı mesajını sürmanşetten duyurdu” ifadeleri yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, A Haber-ATV ortak yayınında katıldığı programın ilk bölümünde Dağlıca saldırısına ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunduğu, daha sonra kendisine yöneltilen “400 vekil” sorusunu yanıtladığı, ancak bu haberlerin Doğan medyasında çarpıtılarak verildiği ve karalama kampanyasına başlandığı kaydedilen haberlerde, şu ifadelere yer verildi:

“Açıklamaların ardından Doğan Grubu’na ait Hürriyet Gazetesi internet sitesinde ve sosyal medya hesapları üzerinden manipülasyon çalışmalarına girişerek, söz konusu diyaloğu ‘400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı’ gibi verdi. Aydın Doğan’ın Hürriyet’iyle ortak karalama operasyonuna giren Zaman'ın internet sitesi de Cumhurbaşkanı’nın 400 vekil açıklamalarını alçakça bir şekilde okuyucularına sundu.Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Özgür Gündem; Twitter’dan Doğan ve Paralel medyanın başlattığı karalama kampanyasına ortak oldu.”

Yenişafak Gazetesi’nin internet sitesinden yaptığı haberde ise Doğan Grubu’nun hedef gösterilmesi “Doğan medya ve paralel yapı iyice pervasızlaştı. Cumhurbaşkanı'nın canlı yayında yeni anayasa çalışmaları bağlamında sarfettiği "400 vekil alınsaydı bunlar olmazdı" sözlerini çarpıtan şer ittifakı, haberi "Erdoğan Dağlıca'daki hain saldırıyı değerlendirdi: 400 vekil verilseydi böyle olmazdı" diye servis etti” değerlendirmelerine yer verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler