İngilizlerden müthiş iddia... Mourinho pazartesi imzalayacak

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin Jose Mourinho'nun görevine son verilmesinin ardından gözler bir anda Manchester United'a çevrildi.

Yayınlanma: 19.12.2015 - 14:56
Abone Ol google-news

Wolfsburg ve Bournemouth karşısında alınan yenilgilerin ardından görevine son verilmesi beklenen Louis Van Gaal'in yerine Jose Mourinho'yu takımın başına getirmeyi planlayan Manchester United, Portekizli teknik adama, menajer Jorge Mendes aracılığıyla görüştü. Van Gaal ile olan iyi ilişkilerinden dolayı Manchester United ile görüşmeyen ve Van Gaal hakkındaki kararın verilmesinin ardından masaya oturabileceğinin sinyallerini veren Jose Mourinho, bu akşam oynanacak olan Manchester United - Norwich maçını da yakından takip edecek.

Norwich karşısında alınacak olası kötü bir sonucun ardından Louis Van Gaal'in görevine kesin olarak son verecek olan Manchester United, Jose Mourinho ile pazartesi günü masaya oturacak ve Portekizli teknik adam ile 5 yılı kapsayan bir sözleşme imzalayacak. Jose Mourinho'nun Chelsea'daki görevine son verilmesi hakkında da konuşan Van Gaal, "Chelsea'nin böyle bir şey yapmasını beklemiyordum, benim için büyük bir sürpriz oldu. Chelsea'de ne olup bittiğini bilmiyorum ama Mourinho fantastik bir teknik adam ve onun hakkında verilen bu karar benim için şaşkınlık yarattı. Teknik adamlar için durum böyle ancak ben, oyuncularım ve yönetim kuruluma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Chelsea'nin Mourinho ile yollarını ayırmasının ardından bir açıklama da Mourinho'nun menajerlik şirketinden geldi. Mourinho'nun Chelsea ile karşılıklı anlaşma yoluyla sözleşmesini fesh etmediğini duyuran şirket, "Mourinho, İngiltere'de yaşamaya devam edecek. Şu anda her şey onun için pozitif durumda, yorgun değil ve yeni bir işe başlamak için de sabırsızlanıyor. Chelsea'den ayrılma konusunda da karşılıklı anlaşma yok, bu Chelsea'nin kararı." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler