İsmail Kartal: Artık karar yönetimin

İsmail Kartal, sezona problemli oyuncu grubuyla başladığını ve onları kazanmak için elinden geleni yaptığını söyledi. Takımdaki geleceğiyle ilgili olarak ise, "Son karar yönetimin" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 16.05.2015 - 11:14
Abone Ol google-news

Erciyesspor beraberliğiyle büyük avantaj kaybeden Fenerbahçe, Beşiktaş’ın da takılmasıyla biraz olsun rahatladı. Haftayı ikinci sırada bitiren Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör İsmail Kartal ses getirecek açıklamalar yaptı. Çok zor şartlar altında ve problemli bir oyuncu grubuyla yola çıktığını söyleyen Kartal, “Zaman zaman bu futbolcuların yarattığı olaylar tüm takıma yansıdı. Olumsuzluklardan kurtulmak için fedakarlıklar yaptık. Bu oyuncu grubunu hem taraftardan koruduk hem de yeniden futbola döndürdük. Her şeyi Fenerbahçe için yaptık. Kalan haftalarda hem ligi hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak için sonuna kadar savaşacağız” dedi.

‘Umut ışığı var’

Ligdeki şampiyonluk şanslarını da değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, “Erciyesspor’a hayati önem taşıyan iki puan kaybettik. Futbol çok nankör bir oyun olmasına rağmen mucizelere de her zaman açıktır. Artık ipler bizim elimizde değil. Ancak yine de bir umut ışığı var. Her şey Galatasaray’ın kaybedeceği puanlara bağlı” diye konuştu.

‘Benden yana sorun yok’

İsmail Kartal son olarak kendi geleceğiyle ilgili konuşarak, “Ligler bitene kadar elimden geleni yapacağım. Daha sonrası için son karar yönetimde olacak. Benimle devam etmek isterlerse, bir sorun olmaz” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler