İSPARK 'değnekçi'lerine 2. operasyon: Dün gözaltına alınan şahıs yine gözaltına alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İSPARK'a ait bazı otoparklarda, 'değnekçi'lere yönelik geçtiğimiz gün başlatılan operasyon bugün de devam etti. Operayonlar kapsamında Kadıköy'de 1 değnekçi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin dünkü operasyonlar da gözaltına alındığı öğrenildi.

Yayınlanma: 06.09.2019 - 23:04
Abone Ol google-news

 
<haber-dikey:1566499,1564188>
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret ve Anonim Şirketi'nden (İSPARK) yapılan, otoparklarda çalışma saatleri dışında tespit edilen niteliksiz işletmecilerinin emniyet birimlerine bildirilmesi yönünde uyarının ardından, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü kontrolünde geçtiğimiz gün başlatılan 'değnekçi'lere yöneilk operasyon bu gece de devam etti.

OTOPARKLAR KONTROL EDİLDİ

İlçelere bağlı polis ekipleri ile trafik polislerinin de destek verdiği operasyonlar, Bakırköy, Beyoğlu, Beşiktaş, Fatih, Kadıköy ve Şişli'de gerçekleştirildi. Operasyonlar kapsamında İSPARK'a ait otoparklar kontrol edildi. Değnekçilik yaptığından şüphelenilen kişilerin üst araması yapılarak kimlikleri kontrol edildi.

DÜN GÖZALTINA ALINAN ŞAHIŞ YİNE GÖZALTINA ALINDI

Beşiktaş ve Fatih ilçelerinde yapılan kontrollerde herhangi bir değnekçiye rastlanılmadığı bildirildi. Kadıköy Caddebostan'da yapılan operasyonlarında ise değnekçilik yapan 1 kişi, suçüstü gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin dün yapılan operasyonlarda da gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan değnekçi işlemleri için polis merkezine götürüldü.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler