Kaboğlu'nun geleceğini öğrenen Tonya Belediye Başkanı, 'Beni zora sokar' diyerek salon vermedi

KHK ile ihraç edilen anayasa profesörü İbrahim Kaboğlu'nun da konuşmacıları arasında olduğu "Hukuk Sistemi ve Ceza Adaleti" konulu panelin salon izni son anda Tonya Belediyesi tarafından iptal edildi. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, gerekçe olarak Kaboğlu'nun panele katılımını gösterdi.

Yayınlanma: 28.09.2017 - 21:57
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Halk Partisi Tonya İlçe Teşkilatı tarafından, Tonya Belediyesi Ali Koç Kültür Evi'nde düzenlenmesi planlanan "Hukuk Sistemi ve Ceza Adaleti" panelinin salon izni son anda iptal edildi.

Cumhuriyet'e konuşan CHP Tonya İlçe Başkanı Muhammet Karadeniz, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ve KHK ile ihraç edilen anayasa profesörü İbrahim Kaboğlu'nun katılacağı panel için salon ve anons izninin alındığını, salon izninin son anda iptal edildiğini aktardı.

Karadeniz, kendisini arayan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel'in "İbrahim Kaboğlu beni zora sokar, üzerimde baskı var" dediğini ifade etti.

Tonya Belediyesi tarafından salon izni iptal edilen etkinlik CHP'li Haluk Pekşen, CHP'li Namık Havutça ve İbrahim Kaboğlu'nun katılımıyla, 27 Ekim'de saat 14.00 Tonya Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler