Kartal’da kriz kapıda

Beşiktaşlı futbolcular 2 aydır ne maaş ne de prim alıyor.

Yayınlanma: 03.04.2015 - 20:18
Abone Ol google-news

 

Bilic: Şampiyonluk için 9 final oynayacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, BJK TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Önlerindeki 9 maçın final niteliğinde olduğunu belirten Bilic, Fenerbahçe karşılaşmasının hakkınınsa beraberlik olduğunu söyledi. Bilic, “Önümüzde oynayacağımız 9 tane final maç var. Çok akıllı bir şekilde hareket etmemiz ve hassas bir denge tutturmamız gerekiyor” dedi.

İngiltere yorumu

İngiltere’ye gidip gitmeyeceği hakkında konuşan Bilic, “Bunlar dedikodu. Benim için bağlayıcı unsur sözleşme değil. Her fırsatta bunu dile getiriyorum, burda bulunmaktan ötürü oldukça mutluyum. Buraya olan sevgimi geride kalan 1.5 yıllık süreç içerisinde her gün gösterdim” diye konuştu.

Beşiktaş’ta kriz kapıda. Siyah - Beyazlılarda futbolcular ve personel tam iki aydır ne maaş ne de prim alıyor. Bu takım şampiyonluğa oynuyor değil mi? Futbolcunun parasını vermezsen nasıl motive olacak. Canım, cicim deyip sırt sıvazlama devri artık bitti. Adam parasını alırsa oynar almazsa oynamaz. Soruyorum; Yöneticilerin futboldan başka ne uğraşları var ki? Buna rağmen sıkıntı yaşanıyorsa o zaman sorunlar büyük demektir. Siyah - Beyazlılarda diğer branşlar yönetim için o kadar önem taşımamaktadır.

Filede nereden nereye

Geçen sene Challenge Kupası’nda final oynayan Kadın Voleybol Takımı bu sezon küme düştü. Fikret Orman, o sıralarda Antalya’da tavla oynuyordu. Ciddiyetsizliğe bakın.

Şurası unutulmasın; başkan ve yönetim kurulu sadece futboldan değil, bir kulübün tüm branşlarından sorumludur. Bu yüzden de ‘BJK’ armalı bir şube küme düşüyorsa; Bu, amatör şubelerden sorumlu yöneticinin değil, bütün yönetenlerin ayıbıdır ve asıl yönetim amatörleri yönetiş biçimindedir.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler