Kartal'ın motivatörü Gomez

Demba Ba’nın yerine büyük umutlarla transfer edilen ve Türkiye’deki ilk derbisini oynayacak olan Mario Gomez’i heyecan sardı.

Yayınlanma: 26.09.2015 - 16:42
Abone Ol google-news

 

Demba Ba’nın yerine büyük umutlarla transfer edilen ve Türkiye’deki ilk derbisini oynayacak olan Mario Gomez’i heyecan sardı. Takıma katıldığı günden bu yana sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Alman santrfor, antrenmanlarda daha hırslı, motive...

Beşiktaş’ın derbi galibiyetini hasretine son vermek için kolları sıvayan Gomez, takım arkadaşlarıyla yaptığı mini görüşmelerde iddialı ifadeler kullandı.

Tecrübesini arkadaşlarına aktarmaya çalışan Mario Gomez, “Büyük maçlarda büyük oyuncular ortaya çıkar. Biz hepimiz büyük oyuncularız. Kendimizi göstermenin en güzel yeri bu tür maçlar. Derbiler benim gözümde birer futbol karnavalı. Bu karnavalın yıldızı da biz olalım” diye konuştu.

Demba'nın tek eksiği!

F.Bahçe derbisi, Gomez için de ‘test’ niteliği taşıyor. Kartal’da geçen sezon Demba Ba rüzgarı esmişti.

Giderken kulübe 13 milyon Euro kazandıran Senegalli, toplam 27 gol atarak Beşiktaş tarihine geçti. ‘Bir sezonda en fazla gol atan yabancı’ unvanını elde eden, ‘Beşiktaş’ın Avrupa’da bir sezonda en çok gol atan ismi’ olan Ba’nın tek eksiği derbilerdi. Bakalım Gomez, 4 derbide ‘0’ çeken Ba’nın eksiğini kapatabilecek mi?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler