Cumhuriyet Kitap Eki 1310. sayı...

Kitapseverlerin her perşembe merakla beklediği Cumhuriyet Kitap Eki, 1310. sayısında, Enis Batur ve yeni şiir kitabı A Cappella'yı kapağına taşıdı.

Yayınlanma: 25.03.2015 - 14:45
Abone Ol google-news

Kitapseverlerin her perşembe merakla beklediği Cumhuriyet Kitap Eki, 1310. sayısında, Enis Batur ve yeni şiir kitabı A Cappella'yı kapağına taşıdı.

Yarınki Cumhuriyet Kitap'ta bulacaklarınız ise şunlar:

- Justin Marozzi'nin kitabı 'Tarihi İcat Eden Adam'ı Ali Bulunmaz anlattı: "Bilge bir tur rehberi"

- Nermin Yıldırım'ın yeni romanı 'Unutma Dersleri'ni Eray Ak değerlendirdi: "Unutmak kolay (mı) demiştin?"

- Jenni Fagan'ın ilk romanı 'Panoptikon'da görmek ve gözlemek üzerine incelikli bir toplumsal eleştiri yapıyor. Cem Tunçer'in değerlendirmesi...

- H. P. Lovecraft'ın kült romanlarından 'Cthulhu'nun Çağrısı' üzerine Gamze Akdemir yazdı: "Karanlığın laneti üzerinize olsun!"

- Burhan Sönmez'le yeni romanı 'İstanbul İstanbul'u Serap Çakır konuştu; Eray Ak da bu sohbete bir değerlendirme yazısıyla katıldı.

- Kurt Vonnegut'un başyağıtlarından sayılan 'Mavi Sakal' üzerine Metin Celâl'den bir değerlendirme...

- Enis Batur'la yeni şiir kitabı 'A Cappella' ve incelemesi 'Oktay Rifat'a Doğru'yu Gamze Akdemir konuştu: "Şiir kitabının inşası en az içindekiler kadar zorlu"

- Linda McJannet'in çalışması 'Sultan Konuşuyor' üzerine, Lale Akalın'dan bir değerlendirme: "Batı için tek bir Osmanlı mı vardı?"

- Mavisel Yener, Çocuk ve Gençlik sayfalarında, Ayşe Sarısayın'ın çocuk kitabı 'Kaplumbağamın Adı Meraklı' üzerine yazdı.

- Vitrindekiler'de, kitapçı raflarından derlediğimiz 20 yeni kitabın kısa kısa tanıtımları yer alıyor.

Cumhuriyet Kitap Eki HER PERŞEMBE Cumhuriyet gazetesiyle birlikte!!!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler