TÜYAP Kitap ve Sanat Fuarı sona erdi

Onur Çizeri Tan Oral ve 100.cü yaşında Aziz Nesin’e dair panel, söyleşi, yayın ve sergiler iki fuarı daha da yakınlaştırdı. Flaşların en çok patladığı yer ise, 100 Yaşında Nuri İyem köşesi oldu. Ödülünü eline alamadan sonsuzluğa yükselan Fikret Otyam'ın köşesi bir başka güzeldi..

Yayınlanma: 16.11.2015 - 23:25
Abone Ol google-news

TÜYAP tarafından düzenlenen 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve 25. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı “Artist 2015”, 15 Kasım Pazar akşamı 558 bin kişinin ziyaretiyle sona erdi. TÜYAP’ın verdiği bilgiye göre Kitap ve Sanat Fuarlarını ziyaret eden kitapsever ve sanatsever sayısı geçtiğimiz yıla oranla %11’lik bir artış göstererek 558 bine, fuarı okullarıyla birlikte ziyaret eden öğrenci sayısı ise %10’luk bir artışla 140 bine ulaştı.

Sanatçı, yayınevleri, sivil toplum kuruluşları, galeriler, bağımsız gruplar, bağımsız genç sanatçılar, inisiyatifler ve özel sergi sahiplerinin katıldığı fuar, giderek halka ve gençlere yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bu yıl geçmişten geleceğe uzanan, gündeme ışık tutan, mizah ve çizgiyi buluşturan teması, ağırlıkla Romanyalı sanatçılarla karşılıklı diyalog kurulmasına verdiği destekle aydınlanmaya katkıda bulundu.
 
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler