Komşudan hediye: Ayakkabı kutusu!

Türkiye’deki yolsuzluk operasyonuna göndermede bulunan Yunanlılar, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ayakkabı kutusu içinde örnek dolarların altına gizledikleri kurabiyeleri ikram ettiler.

Yayınlanma: 21.12.2013 - 22:35
Abone Ol google-news

Ege’nin iki yakası dostluk ve barış için Ayvalık’ta buluştu. Soyer ve Nelly Chatzidaki’nin başkanlığını yürüttüğü Ege’de Barış ve İletişim Derneği’nin (SİNİPARKSİ) toplantısı Ayvalık’ta yapıldı. Ayvalık Belediye Başkanvekili Fatih Ayyürek’in ev sahipliğindeki toplantıya, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, eski Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, belediye meclis üyeleri ve demokratik kitle
örgütleri temsilcileri ile Midilli’den kalabalık bir heyet katıldı.

‘Bizde bebek bezi kutusuydu’

Yunanlılar, “Bizde paralar bebek bezi kutusundan çıktı, sizde ayakkabı kutusundan” dedi. Ayakkabı kutusu esprisi salonda gülüşmelere neden oldu. Etkinlikte yer alan Osman Özgüven, 15 yıl önce Türk-Yunan dostluk girişimini başlattığında kendisine vatan haini denildiğini anımsatarak, “Ne kadar iyi bir iş yapmışım ki bugün Türk ve Yunan dostluğu bu seviyelere geldi. Yıllar önce attığımız adımların büyüdüğünü görmek mutlulukların en güzeli” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler