Şefika Kutluer Eğitim İçin Zorlu'da

Flüt yıldızı Şefika Kutluer Prag Virtüözleri topluluğu eşliğinde, köklü eğitim kurumlarından Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (SEV) bağlı okulların burs fonu yararına, 21 Aralık Pazartesi akşamı, Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi’nde konser verecek.

Yayınlanma: 20.12.2015 - 22:33
Abone Ol google-news

Kutluer’in orkestra eşliğinde, flüt için aranje ederek klasik müzik dinleyici kitlesini arttırmak, tangoları ölümsüzleştirmek düşüncesiyle çıkardığı “Tango Goes Symphony” CD’sinden tangoların da seslendirileceği konseri bu parçaların aranjelerini de yapmış olan piyanist, şef Peter Breiner yönetecek. Libertango, Milonga gibi klasikleşen tangoların seslendirileceği konserde, Meksikalı besteci Jose Elizondo’nun Kutluer için bestelediği “Şefika’s Menuetto” da seslendirilecek.

Unicef’in İyi Niyet Elçisi Şefika Kutluer; “Ankara’da 6.sını Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz festivalde tamamen çocuklardan oluşan 160 kişilik Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası ile geliri “Unicef’in Tarla işçisi çocuklar fonu”na aktarılan bir konser verdim. Bu kez de İstanbul’da yine bir ‘eğitime katkı’ projesi için sahneye çıkıyorum” diyerek çocuklara yönelik birçok projeye flütüyle dahil olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Sağlık ve Eğitim Vakfı(SEV)
1968 yılında kurulan, SEV Lisesi, Üsküdar SEV İlköğretim, İzmir SEV İlköğretim, Tarsus SEV İlköğretim özel okullarını ve SEV Amerikan Hastanesi ile SEV Yayıncılık’ı da çatısı altında toplayan SEV, uluslararası eğitim standartlarında bu kurumları geliştirme ve sürekliliğini sağlama amacıyla çalışıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler