Bozcaada'da bir dünya starı

Hollywood yıldızı, ABD'li oyuncu Megan Fox, belgesel çekimleri için bulunduğu Çanakkale'de, bugün Troia ören yerindeki çekimlere katıldı. Ünlü oyuncuya Bozcaada'da usta gazeteci Haluk Şahin rehberlik yaptı.

Yayınlanma: 04.07.2018 - 11:11
Abone Ol google-news

Hollywood yıldızı, ABD'li oyuncu Megan Fox, belgesel çekimleri için bulunduğu Çanakkale'de, bugün Troia ören yerindeki çekimlere katıldı.

Megan Fox, çekimlerin ardından Bozcaada'ya giderek Bozcaada’nın Troya ile olan ilişkisini ve ne kadar özel bir yer olduğunu, "Troya Türk müydü?" ve "Bozcaada Kitabı" adlı kitapların yazarı ve uzun yıllardır adada yaşayan usta Gazeteci-Yazar Haluk Şahin'den dinledi.

Megan Fox'un şöhreti hakkında çok da bigi sahibi olmadığını itiraf eden Haluk Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Megan Fox Bozcaada’dan memnun ayrıldı. Troya’da Rüstem Aslan’la yaptığı çekimlerden de çok memnundu. Belgin ve ben de evimizde bir fincan sade kahvemizi içen bu “dünya starı” mahçup kızcağı sevdik" notu yazdı.

İşte Şahin'in paylaşımı: 

MEGAN FOX BOZCAADA’YA NİÇİN GELDİ?

 Son günlerde en çok sorulan soru: Ünlü Hollywood yıldızı Megan Fox Bozcaada’ya niçin geldi?

 Hiç alçakgönüllü olmayan bir şekilde söyleyeyim: Bozcaada’nın Troya ile olan ilişkisini ve ne kadar özel bir yer olduğunu benim ağzımdan duymak için geldi. Bozcaada sokaklarında uzun uzun dolaştık, Göztepe’ye çıkıp uzaklara baktık, haritalardan rotalar belirledik.

 Ben, kuşağım gereği, Megan Fox’un bu kadar ünlü olduğunu bilmiyordum. Transformers’ı bile görmemiş eski moda bir adam! Meğer dünyanın yarısı onun için yanıp tutuşurmuş. Dünyanın en güzel kadını ilan edenler bile olmuş. Bilemem. Bildiğim, Bayan Fox’un arkeoloji ve tarihe özel bir ilgi duyması ve insanlığın geçmişine ilişkin bir dizinin çekimine katılıyor olması. Travel Channel için Karga 7 yapım şirketince çekilen bu dizi sonbaharda gösterime girecekmiş. Emre Şahin ve Sarah Wetherbee tarafından kurulmuş ve Red Arrow grubuna katılmış olan bu şirket güncel belgesel yapımında dünyanın en iyisi sayılıyor!

 Megan Fox Bozcaada’dan memnun ayrıldı. Troya’da Rüstem Aslan’la yaptığı çekimlerden de çok memnundu. Belgin ve ben de evimizde bir fincan sade kahvemizi içen bu “dünya starı” mahçup kızcağı sevdik!

<haber-yatay:1015140,1015113>

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler