Haftanın filmleri

İşte haftanın filmleri...

Yayınlanma: 19.07.2018 - 22:57
Abone Ol google-news

‘Kısmet Sevgilim’

5 yıl önce Cannes’da “Mavi En Sıcak Renktir”le Altın Palmiye kazanan, Cezayir asıllı yönetmen Abdellatif Kechiche’in, yaz tatili için güney sahillerindeki memleketine dönen genç bir senaryo yazarının hikâyesini anlattığı yeni filmi “Mektoub, My Love: Canto Uno- Kısmet Sevgilim: İlk Şarkı” gösterime giriyor.

‘Sibirya’

Elmas ticareti yapan ve kaybolan ortağını bulmak için Rusuya’ya giden bir adamın kahramanı olduğu “Siberia-Sibirya”, yönetmenliğini Matthew Ross’un üstlendiği, başrolünü Keanu Reeves’in oynadığı, Molly Ringwald’un da rol aldığı romantik bir suç filmi.

‘İlk Arınma Gecesi’

Bir gün-gece boyunca suç işlemenin serbest bırakıldığı ABD’de işler umulduğu gibi gitmeyince şiddet, tıpkı salgın bir hastalık gibi bütün ülkeye yayılır. İlk arınma gecesini konu edinen serinin bu dördüncü filmi “The First Purgeİlk Arınma Gecesi”ni Gerald Mc Murray yönetmiş.

‘Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz’

ABBA şarkılarından oluşan “Mamma Mia!”nın (2008) devam filmi “Mamma Mia!Here We Go Again-Mamma Mia!Yeniden Başlıyoruz” müzikalinde Amanda Seyfried ve Lily James başrollerde, ilk filmin büyük starı Meryl Streep de kısa bir rolde boy gösteriyor. Yönetmen Ol Parker.

‘Eski Köye Yeni Adet’

Altın Portakal ödüllü “Cennetten Kovulmak”ın (2013) yönetmeni Ferit Karahan’la ödüllü oyuncu Gülistan Acet’in birlikte yönettiği, haftanın en iddialı yerli komedisi “Eski Köye Yeni Âdet”te, bir köyün tüm erkekleri sağlık ekibinin kadınlara doğum kontrolu için taktığı spiralleri mirofon zannedince meydana gelen komik olaylar anlatılıyor. Kalabalık oyuncu kadrosunda başı Bülent Emrah Parlak çekiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler