Yedi yabancı, iki yerli film gösterimde

Bu hafta yedi yabancı iki yerli film gösterime giriyor. Spike Lee’nin yönettiği ve John David Washington, Adam Driver, Topher Grace ile Laura Harrier’in oynadığı “Karanlıkla Karşı Karşıya”, 1970’lerin ilk yıllarında ırkçılıkla ilgili sivil haklar konusunda büyük karmaşaların yaşandığı dönemi konu alıyor.

Yayınlanma: 27.09.2018 - 23:42
Abone Ol google-news


Roel Reine’nin yönettiği ve Gus Naber, Jonathan Banks, Loes Haverkort ile Soren Malling’in oynadığı “Cesur Savaşçılar”ın (Redbad) konusu ise şöyle; Redbad, halkı Frizlerin kanlı kurban törenlerinden hiç hoşnut değildir. Sevgilisi Fenne’nin tanrılara kurban edilmek üzere seçildiğini öğrenince, Dorestad halkının Kralı olan babası Algidis’e karşı çıkar.

Aneesh Chaganty’nin yönettiği ve John Cho, Debra Messing, Joseph Lee ile Michelle La’nın rol aldığı “Kayıp Aranıyor” (Searching), 16 yaşındaki bir kızın kaybolmasını, konu alıyor.
Karey Kirkpatrick ile Jason Reisig’in yönettiği ve Zendaya, Channing Tatum, Gina Rodriguez ile

Danny DeVito’nun seslendirdiği animasyon film “Küçük Ayak” (Smallfoot), tüm dünyada bilinen bir efsaneyi yerle bir ederek sinemalara geliyor.

Caner Erzincan’ın yönettiği ve Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak ile Tuna Orhan’ın oynadığı “Göktaşı”, bugün gösterime giren filmler arasında...

Dominique Rocher’in yönettiği ve Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani, Denis Lavant ile Sigrid Bouaziz’in oynadığı “Gece Dünyayı Yuttuğunda” (La Nuit a Devore le Monde – The Night Eats the World), korku içerisindeki Sam’in kaldığı binanın içerisine barikat kurarak kendisini yaşayan ölülerden korumaya çalışması anlatılıyor.

Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro ile Renee Elise Goldsberry’nin oynadığı “Eski Evdeki Büyülü Saat” (The House With a Clock in its Walls) filminin yönetmenliğini Eli Roth üstleniyor.
Suzuyo Bobo’nun yönettiği ve Megan Boone, Larry Bryggman, Alison Fraser ile Derek Cecil’in oynadığı “Aile Oyunları” (Family Games) adlı filmde; Sloane ve sevgilisi Barrett, babası Roan’ın yeniden evlenmesini engellemek için çocukluğunun geçtiği eve geri dönerler. Aile sırları ortaya çıkar ve bu şaşırtıcı bir geleceğe yol açar.

Murat Düzgünoğlu’nun yönettiği ve Muhammet Uzuner, Baran Şükrü Babacan, Güler Ökten ile Muhammed Cangören’in oynadığı “Halef” bugün gösterime giren filmler arasında yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler