Gülsin Onay’dan anlamlı konser

Sarıyer Açı Ortaokulu yerleşkesindeki (Bahçeköy) Konferans Salonunda gerçekleşecek “Açı’da Müzik / Müzikli Cumartesiler” başlıklı klasik müzik konserleri bu sezon 24 Kasım’da dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay’ın konseriyle başlayacak.

Yayınlanma: 10.11.2018 - 23:46
Abone Ol google-news

Müzikli Cumartesiler, 24 Kasım Cumartesi günü, tüm dünyada istisnai bir Chopin yorumcusu olarak kabul edilen Piyanist Gülsin Onay’ın vereceği “Büyük Besteciler & Büyük Umutlar” konseriyle başlıyor. Gülsin Onay özel bir müzik ziyafeti vererek Beethoven, Chopin, Saygun, Elgar ve Mozart’ın eserlerini yorumlayacak. 
 
12 Ocak Cumartes günü, Soprano Otilia İpek ve Tenor Ali Murat Erengül, Piyanist Terane Abbaszade eşliğinde opera repertuvarının en sevilen aryalarını, “Bir Yeni Yıl Masalı” başlıklı konserde seslendirecek.
 
Her yaştan büyük bir hayran kitlesine sahip olan, biletleri satışa çıktığı gün tükenen Borusan Quartet ise 30 Mart Cumartesi,  “Güneşli Zamanlar” başlıklı konserde dinleyicilere  bir müzik şöleni sunacak. 
Konserlerin ardından oyuncu, radyo programcısı ve yönetmen Ali Pınar sanatçılarla samimi bir sohbet gerçekleştirecek.
 
Konserlerden elde edilecek gelir, Barış için Müzik Vakfı ile Nesin Vakfı’na bağışlanacak. Konserlerin biletlerine Biletix satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler